fbpx

Op zoek naar meer rust en ontspanning? Ontdek deze 3 selfcare tips

Calculeer jij regelmatig een momentje voor jezelf in? Belangrijk vanwege de drukke agenda’s tegenwoordig. Neem de tijd en check even bij je zelf in. Daarna zul je merken dat je het leven weer wat makkelijker op kunt pakken, met minder stress. Soms is het alleen lastig om te bedenken wát je nu precies nodig hebt. Met deze 3 (misschien wat onverwachte) opties, helpen we je vast op weg.

1. Paardencoaching helpt je verder!

Kom tot rust door een individuele sessie met paarden. Wat?! Paardencoaching? Ja, echt! Door middel van deze sessies met paarden kun je je emoties, gedragingen en doelen verkennen in een fijne (en niet-veroordelende) omgeving. Je maakt hiermee de weg vrij voor positieve verandering. Je komt beter in je kracht. En dat is nét wat je soms even nodig hebt.

Doe je dit liever met je team? Ook dat is mogelijk bij Geheel Natuurlijk. Zij bieden namelijk ook teamcoaching aan voor als je de dynamiek en effectiviteit wil verbeteren, beter wil samenwerken en het vertrouwen in elkaar wil versterken. Je krijgt namelijk waardevolle inzichten en zet meteen stappen, ziet je eigen sterke punten en ontwikkelingsgebieden, maar je komt tegelijkertijd ook goed tot rust. Gegarandeerd plezier en succes dus! Bekijk de website www.geheelnatuurlijk.nl en Instagram jolien_geheelnatuurlijk

EKF 0604 Op zoek naar meer rust en ontspanning? Ontdek deze 3 selfcare tips

2. Op zoek naar meer rust en ontspanning?

Kamp je met overmatige stress en emotionele spanning? Hindert het je in je dagelijkse leven? Ontdek de rol van cortisol in je stressgevoel en hoe je dit natuurlijk aan kunt pakken. De onlinecursus Cortisol in Balans helpt je om je rust te pakken en weer te luisteren naar je lichaam. Door elke dag eenvoudige yogaoefeningen te doen, zul je merken dat klachten verminderen en je je rustiger, fitter en energieker gaat voelen.

Cortisol in balans the flower of life Op zoek naar meer rust en ontspanning? Ontdek deze 3 selfcare tips

3. Dé yoga winkel van Nederland

Yogisha is dé yoga winkel van Nederland met een fysieke winkel in Amsterdam en een webshop. In hun winkel ben je welkom om alle kleding te passen en de verschillende producten te proberen. Hier kun je bijvoorbeeld verschillende yogamatten testen zodat je zelf het verschil kunt ervaren tussen de materialen en merken. Ook kun je proefzitten (hoe leuk!) op hun meditatiekussens en -bankjes. Hun deskundige medewerkers kunnen je advies geven over het vinden van het juiste product. Een leuk uitje, waar je helemaal zen de winkel uitloopt!

2018 10 03 08.04.53 1 Op zoek naar meer rust en ontspanning? Ontdek deze 3 selfcare tipsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF