fbpx

Op zoek naar een momentje van rust?

Gezellig, december feestmaand. Maar soms ook veel en druk. Heb jij in de hectiek van de laatste weken van het jaar behoefte aan rust en een moment voor jezelf? Wil je het liefst even helemaal niets en je ‘verstoppen’ voor al het feestgedruis of na afloop even bijkomen en nagenieten? Deze adressen geven je het gevoel weg van de wereld te zijn. Ook wel eens lekker, toch?! 

De boom in 

In Drenthe, richting de Duitse grens, vind je de luxe huisjes van Wim en Esther. Een heerlijk glamping huisje, een leuke pipowagen en een tiny house. Het allerleukst én nieuw zijn de Treehouses, in Scandinavische stijl. Een luxe boomhut, Norway of Sweden, met eigen badkamer, haard, uitzicht over de akkers en de mogelijkheid om een verwenontbijt te laten bezorgen! Heerlijk toch?! https://www.bijzonderplekje.nl/plekje/luxe-huisjes 

boom

boom

 

Verborgen B&B

Aan de rand van de Veluwe ligt, echt een beetje verstopt, de Verborgen B&B. De naam klinkt al fijn, vind je niet? Tussen de bomen op landgoed Thornspick vind je twee huisjes voor twee personen. Kies je voor de Scandinavische variant van de twee dan heb je naast een houtkachel ook een sauna. Kruip met een dekentje en boek bij de haard, maak een mooie wandeling en doe voor de rest lekker niets. Alleen wel even de deur open doen voor het ontbijt!
https://www.bijzonderplekje.nl/bed-and-breakfast/het-verborgen-verblijf

huisje huisje

’t Bakhuisje

B&B en vakantiewoning ’t Bakhuisje ligt in het Brabantse Alphen, in de boomgaard van Landgoed de Hoevens, een romantische plek in de natuur. De ruimte waar vroeger het brood werd gebakken is omgetoverd tot een fijne logeerplek. In het souterrain vind je de keuken, de badkamer en de comfortabele slaapkamer met de luxe uitstraling van een suite. Op de begane grond staat een houtkachel en vind je een gezellige eet- en zithoek. Wil je het liefst zo zorgeloos mogelijk je dagen in dit knusse huisje doorbrengen? Bestel een goed gevulde ontbijtmand. Neem een stapel boeken mee en een goede fles wijn, hier wil je samenzijn.
https://www.bijzonderplekje.nl/bed-and-breakfast/bakhuis-hoevens

bakhuisjebakhuisje

Meer inspiratie nodig voor een weekendje weg, in alle rust? Neem een kijkje op www.bijzonderplekje.nl/overnachten voor de fijnste adressen.

Op Bijzonder Plekje vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die haar ontdekkingen regelmatig deelt op Wendy Online.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF