fbpx

Op deze manier creëer je sfeer in de tuin!

Nu de avonden weer lekker lang duren en de temperaturen wat omhoog gaan, mag er wel weer wat aandacht besteedt worden aan hoe onze plekjes er buiten uitzien. Tegenwoordig zie je dat men steeds meer de buitenruimte met binnen wil verbinden, daarom  Met deze tips maakt het niet uit of je een grote of kleine tuin hebt. Al heb een patio, terras of balkon, jouw plek buiten wordt hierdoor een stuk sfeervoller!

1. Groen

Door planten toe te voegen krijg je letterlijk en figuurlijk meer leven in jouw buitenplek. En meer leven is meer sfeer. Heb je niet zulke groene vingers? Hou het dan bij planten die weinig verzorging nodig hebben. Het plaatsen van siergras in grote potten heeft bijvoorbeeld een fraai effect. Ook kan je een groen gazon aanleggen. Het enigste belangrijke om te weten is dat je weet wanneer je kunt gras zaaien. Zo heb je in no-time een groene tuin.

2. Verlichting

Dit kun je doen door lampjes te plaatsen in de heg of aan een schutting. Hier heb je vaak batterijtjes voor nodig, of ze werken op zonne-energie. Wat nog mooier is, is het aanleggen van verlichting in de tuin, maar dan moet je wel elektra aanleggen in de tuin. Denk hier dus aan voordat je jouw tuin gaat betegelen. En zie punt 1: hoe het wel groen genoeg!

3. Tuinmeubelen

Rotan is weer hip, hout brengt sowieso sfeer. Wil je duurzamer, ga dan voor…

4. Aankleding met accessoires

Denk hierbij goed aan wat jij wilt uitstralen in jouw tuin. Wil je een Ibiza sfeertje of juist wat rustigers? Accessoires waar je aan kunt denken zijn kussentjes, waxinelichtjes, lantaarns, een parasol, een buitenkleed en bloempotten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF