fbpx

Onze nieuwe DIY-expert Jinske geeft 10 x haar boek ‘Doe het lekker zelf!’ (t.w.v. €20) weg

Do It Yourself kan zo veel stoerder, moderner en eigenwijzer. Jinske Verpalen maakt creatieve DIY-pakketten waarin alle materialen en stap-voor-stap instructies zitten om je eigen woon- en modeaccessoires te maken. Daarnaast verkoopt zij de mooiste hobbymaterialen in haar webshop en laat ze in DIY-tutorials zien wat je ermee kunt maken. De komende tijd is Jinske onze DIY-expert en zal zij wekelijks DIY-tutorials met je delen. In deze blog stelt zij zich aan jullie voor en bovendien maak jij kans om haar DIY-boek te winnen!

Van je hobby je werk maken

Fijne kleurtjes verf, mooie papiersoorten, glimmende metallics… Ik ben verslaafd aan DIY materialen! Het liefst ben ik er de hele dag mee bezig. Mijn naam is Jinske Verpalen en met mijn bedrijf IMAKIN maak ik Do It Yourself leuk en makkelijk. In mijn vrije tijd was ik altijd al met creatieve projecten bezig. Wat, maakt niet uit: meubels opknappen, interieur & mode accessoires maken, naaien, haken & breien, grafisch ontwerp en illustratie. Dat daar ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken, is echt geweldig!

Waarom ik met IMAKIN ben begonnen

We hebben ze allemaal, Pinterestborden vol met inspiratie voor leuke DIY-projecten om ooit eens te maken. Ooit, ja, want door smoesjes als “geen tijd”, “waar moet ik de materialen vandaan halen?” en “dat kan ik toch niet” blijft het meestal hierbij. Heel jammer, want zelf iets maken is zo leuk!

Met mijn DIY-tutorials wil ik je inspireren vaker creatief aan de slag te gaan en je eigen woon- en modeaccessoires te maken. Het is heel leuk om een complimentje te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt! Je kunt dan echt trots zijn op je resultaat. Dat gevoel gun ik anderen ook.

Jinske

DIY-projecten geïnspireerd op de laatste lifestyle trends

De DIY-projecten die ik maak, zijn geïnspireerd op de laatste lifestyle trends. Dus geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires. Ik laat je bijvoorbeeld zien hoe je zelf betonnen woonaccessoires kunt maken, hoe je je eigen stempel snijdt of hoe je een persoonlijke tekstarmband maakt.

Ik geloof in toegankelijke DIY-projecten die jouw creativiteit stimuleren, je iets nieuws leren of je gewoon een fijn momentje voor jezelf geven. De meeste projecten zijn in 1 of 2 uurtjes te maken, dus aan het eind van de middag heb je echt al een heel leuk resultaat. Het is jouw me-time, geniet ervan!

DIY sfeerbeeld

Doe het lekker zelf!

Do It Yourself kan zo veel stoerder, moderner en eigenwijzer. Dat bewijs ik met mijn boek ‘Doe het lekker zelf!’. Ik heb voor het boek 30 gloednieuwe DIY-tutorials gemaakt in verschillende materiaalthema’s, waaronder hout, beton en metaal. Ik laat je stap voor stap zien hoe jij deze projecten ook kunt maken. Met dit boek breng je dus eindelijk, en helemaal zelf, je inspiratiebord van Pinterest tot leven!

sfeerfoto boek

Win!

Om te vieren dat ik vanaf nu de DIY-expert ben voor Wendy, geef ik 10 exemplaren van mijn boek ‘Doe het lekker zelf!’ weg. Reageer in de comments op een van onze sociale media-kanalen( Instagram of Facebook) waarom jij kans wilt maken op dit geweldige DIY-boek. Vergeet niet om IMAKIN te volgen op Instagram en wie weet kun jij binnenkort je creativiteit omzetten in waanzinnige producten. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF