fbpx

Ontmoet onze nieuwe modeblogger: Monique Désar

Een zoektocht naar geluk. Ik kan mij zo vinden in deze woorden van Wendy. Want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om?? Het geluk vinden in JEZELF! Ik vond mijn geluk een jaar of zes geleden…PUUR GELUK. Dat wil niet zeggen dat ik niet happy was maar ik ontdekte een grenzeloze passie in mezelf.

Knutselende moeder aan de keukentafel

Ontwerpen, stylen, kleuren mixen en matchen, materialen samenvoegen. Zo van de ene op de andere dag ontdekte ik dat ik de gave had om bijzondere dingen te creëren en vanaf dat ene moment wist ik…”dit is het”… Mensen noemden mij al vrij snel modeontwerpster maar bij mijzelf heeft dat toch wel een hele tijd geduurd voordat ik mezelf zo wilde noemen . Ik zag mezelf lange tijd als de knutselende moeder aan de keukentafel maar wel met ambitie en met een gericht doel voor ogen.

Zes jaar verder…

Nu…zes jaar verder… na héél hard werken zie ik dat ik mijn leven enorm heb kunnen verrijken. Met het maken van mooie creaties, ontmoetingen met mooie en bijzondere mensen en zoveel meer. De kroon op mijn werk was wel het ontwerp voor Yolanthe voor de doop van de kleine Xess Xava, en de rode jurk van Yolanthe zelf. Daarna begon het balletje wel echt te rollen.

https://www.instagram.com/p/BoYkrfJCRos/?utm_source=ig_web_copy_link

Ik vind het heerlijk om te delen

Mijn werk bestaat vooral uit het ontwerpen van avondkleding, bruidsjurken en extreme Designs speciaal ontworpen voor fotoshoots. Daarnaast organiseer ik zelf 1 x in de twee jaar een groot Fashion event op hoog niveau en geef andere designers hier een gratis podium. Waarom? Gewoon, omdat het kan en ik het heerlijk vind om te delen.

Schermafbeelding 2018 10 22 om 09.52.54 Ontmoet onze nieuwe modeblogger: Monique Désar

Fladderen als een vlinder

Ik blijf graag dicht bij mezelf, geen miljoenenbedrijven, grote producties, maar unieke designs voor unieke mensen en gewoon, lekker blijven doen wat ik leuk vind. Laat mij fladderen als een vlinder, dan ben ik blij. Schrijven hoort daar ook bij. Ik ben een echte storyteller. Heerlijk om mijn belevenissen te delen met de mensen die mij volgen,  mijn hersenspinsels te beschrijven, want het valt niet altijd mee om mijn drukke leven als moeder, vrouw en modeontwerpster …de hectiek, chaos de voortdurende popcornmachine ( mijn hoofd) in balans te houden…

https://www.instagram.com/p/BoWc4OYCzMV/?taken-by=moniquedesar_venlo

Twee liefdes combineren

EN nu mag ik mijn twee liefdes ( buiten mijn gezin om ) combineren met elkaar , ook dat is geluk! Ik neem jullie mee in mijn leven, in mijn werk en in mijn dromen. Ik hoop jullie te inspireren om zelf ook op zoek te gaan naar datgene wat jou blij maakt.

https://www.instagram.com/p/Bmtm1JGHzvB/?taken-by=moniquedesar_venlo

Benieuwd naar de fashion trends voor dit najaar? Monique laat zien wat helemaal in is! 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF