fbpx

Nu verkrijgbaar! Shabbies by Wendy collectie ‘relaxed en hippie chique’

Met trots lanceren Shabbies Amsterdam en Wendy van Dijk een co-design, geïnspireerd op Wendy haar favoriete eiland: Ibiza. 

‘Ik ben supertrots op mijn eerste eigen schoenen- en tassencollectie; Shabbies by Wendy. Ik heb de items samen met het team van Shabbies ontworpen en ik denk dat we elkaar goed aanvullen. Ik wilde er graag een Ibiza- look & feel in en dat is vooral: relaxed en hippie chique. Ibiza is het eiland waar je met je slippers overal gezien kan worden en die je voor de avond omruilt voor de comfortabele hippie laarsjes met studs. Ik ben enorm blij en trots op het resultaat en zal de collectie met veel plezier dragen! Jij hopelijk ook! ’

Voor welk item ga jij?

Ga jij voor een van de laarsjes, de slippers of kies je toch voor een van de handige tassen? Shabbies by Wendy is online verkrijgbaar op shabbiesamsterdam.com of bij een van de verkooppunten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF