fbpx

Nieuwe WENDY in teken van magie en samen sterk

wendy 12 boordevol magie

Wendy van Dijk maakt in de nieuwe editie van haar tijdschrift een stevig statement. De coverkreet ‘Turn your magic on’ zegt het al: parkeer woede, cynisme en negativisme en zet alle seinen op groen om samen het verschil te maken.

Bruggenbouwer Ali B

De beste bruggenbouwer van Nederland, Ali B, legt uit wat hem drijft drie levens ineen te verenigen en oud-politicus en schrijver Jan Terlouw vertelt met passie en bevlogenheid waarom zijn ‘touwtje uit de brievenbus’-rede zoveel mensen raakt. Ook hij roept op, zo vlak voor de verkiezingen: ‘Blijf bij elkaar’.

Victor Mids

Iemand die in letterlijke zin de magie ieder moment van de dag in zijn vliegensvlugge vingers heeft is de nieuwe sensatie van de Nederlandse tv, Victor Mids van het fascinerende en zeer populaire Mindf*ck. In de nieuwe WENDY betovert hij ons allemaal en in Mindf*ck schittert op haar beurt binnenkort Wendy van Dijk zelf. Binnenkort wordt duidelijk wat Victor en Wendy precies allemaal uitspoken…

Wendy zkt Man

In Wendy #12 keert Wendy van Dijk nadrukkelijk terug naar haar basis, vol liefde en met groot oog voor haar directe omgeving. Ze staat in een emotioneel voorwoord stil bij de dood van haar vriendin Barbara Straathof, vertelt met broer Mike over het grote verhaal achter hun tattoos en… ze zoekt een vlotte man én een fijne vrouw… Niet voor zichzelf maar wel voor vrienden en vriendinnen als Nicole Buch, Achmed Akkabi en Mari van der Ven. Want, zo schrijft Wendy: ‘Iedereen heeft wel een vriend of vriendin van wie hij denkt: waaróm is dit geweldige exemplaar nou single?’

Meisjes & Alcohol: Alarmfase 1

Het is de nachtmerrie van alle ouders: pubers die zoveel drinken dat ze in coma raken. Met name onder meisjes lijken de grenzen volledig te vervagen en duiken er steeds meer schrikbarende cijfers op. WENDY sprak indringend met meisjes die op hun vijftiende begonnen met heel veel alcohol. Wat ging er mis? Waarom dronken ze zoveel? En: hoe kan het voorkomen worden? En hoe kun je als ouders het beste helpen?

Let’s stick together

In WENDY #12 loopt als rode draad de urgente roep om ‘samen sterk blijven’. Iemand die het credo ‘Let’s stick together’ als geen ander begrijpt, is de alleenstaande moeder Anna Smit. Zij richtte het Project Safe Haven op voor vrouwen die hoogzwanger vastzitten in vluchtelingenkampen in Griekenland. Haar urgente verhaal ontroert diep en inspireert tegelijk.

Quotes

Enkele opzienbarende quotes uit Wendy #12:

  • ‘Er verandert nu zo veel in de wereld, dat iedereen vlucht, vecht of bevriest’ (Ali B)
  • ‘Het eerste wat ik doe als ik wakker word is Onze Lieve Heer danken dat ik er nog ben’ (Barry Hay)
  • ‘Met alles wat ik doe, wil ik de beste zijn’ (Victor Mids)
  • ‘Ieder jaar legt een paar mensen het loodje door een haai die zich vergist en wij slachten hon-derd mil-joen haaien af! Wie zijn hier de echte killers?’ (Freek Vonk)
  • ‘Uiterlijk is meer beladen dan ooit’ (Manon Meijers)
  • ‘Misschien ga ik toch eens een brief naar de koning schrijven’ (Sandra Schuurhof)
  • ‘Het was intens om bedreigd en mishandeld te worden, maar ik wil de daders kunnen vergeven’ (Nicole Buch)
  • ‘Bevolking en politiek moeten dicht bij elkaar blijven’ (Jan Terlouw)
  • ‘Let it be man! Het is allemaal energie!’ (Ali B)

Wendy over haar konijn Het nieuwe nummer van WENDY magazine ligt vanaf 9 februari in de winkel.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF