fbpx

Nieuwe vlogserie: reisreporter Deborah neemt jullie mee naar de Egeïsche kust

Misschien kennen jullie haar inmiddels al: onze reisreporter Deborah Durrfeld. Deborah blogt voor wendyonline over haar prachtige reizen die zij maakt. Nu gaat Deborah ook voor ons vloggen tijdens haar reizen!

Voorstelrondje

Deborah reist af naar de verste uithoeken op deze aarde en ziet plekken waar wij het bestaan niet eens van kennen. Door haar werk als reporter, producer en gids reist Deborah de aarde over; altijd onderweg, op zoek naar dat ene, bijzondere verhaal. Door haar werk voor de BBC komt ze op plekken waar gewonen toeristen vanwege de ligging niet naartoe gaan en die wij alleen kennen van mooie natuurseries. Volg haar op Instagram via @passporttheworld om niks van haar reizen te missen.

Vlogserie

In Deborah’s vlogserie neemt ze jullie mee tijdens haar reis in Turkije. Ze verblijft in het prachtige Club Marvy. Deborah volgt hier onder andere yogalessen, bezoekt een lokale markt en neemt jullie mee naar een concert op het resort. Bekijk hieronder snel haar eerste vlog! 

https://www.youtube.com/watch?v=EarKb5mHn44&t=22s

YouTube

Iedere week komt er een vlog van Deborah online op het YouTube kanaal WENDY online. Houd ons kanaal daarom goed in de gaten en vergeet vooral niet even te abonneren, zodat jij de eerste bent die al onze leuke video’s kunt bekijken!

Meer lezen over de prachtige reizen die Deborah voor haar werk maakt? Volg haar avontuur in Bolivia! of kijk op Passport the WorldWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF