fbpx

Nederlanders kiezen eerder voor comfort dan voor trendy interieurs

Verre reizen naar het buitenland of wisselende trendy interieurs, natuurlijk dromen wij hiervan, maar wij doen het niet. Wij Nederlanders zijn eigenlijk zo traditioneel als maar zijn kan, helemaal als het gaat om het leven met jonge kinderen of woonwensen. Wat we ook voorbij zien komen op onze Instagram, van exotische trips met kleine kinderen of interieurs die telkens veranderen we blijven bij onze oer-Hollandse nuchterheid. 

Social media

Al kijk je maar een uurtje op je Instagram, dan denk je al dat alle jonge ouders samen met hun baby de hele wereld afreizen. Wie niet op reis is, zit wel in zijn trendy woonkamer op een roze velvet bank, of schenkt koffie in zijn gloed nieuwe keuken. Maar dit blijkt allemaal schijn te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat we het liefst gewoon met de kinderen naar een bungalowpark gaan of een hotel.

shutterstock 521163331 Nederlanders kiezen eerder voor comfort dan voor trendy interieurs

Trendy interieurs

Ook op het gebied van wonen blijken deze trendy woningen lang niet bij alle Nederlanders ter sprake te zijn. We doen namelijk jarenlang met onze meubels. Slechts een op de vijf Nederlanders koopt vaker dan een keer per jaar een groot meubelstuk. Wij Nederlanders willen vooral comfort. Het extra geld wordt liever besteed aan een extra vakantie dan aan nog meer poespas in het huis. Zo zie je maar dat we zowel in de opvoeding als in de inrichting van ons huis traditioneel oer-Hollands nuchter blijven.shutterstock 680854861 Nederlanders kiezen eerder voor comfort dan voor trendy interieursWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF