fbpx

Na twee jaar is Floortje Dessing eindelijk weer terug met haar programma

Twee jaar lang heeft Floortje niet kunnen reizen. Nu heeft ze eindelijk weer bijzondere plekken op de wereld mogen zien.

In ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer totaal hebben omgegooid op verschillende plekken in de wereld.  Ze zal een aantal dagen doorbrengen met hen om te kijken hoe het gaat op een geïsoleerde plek. Vragen zoals wat hun gemotiveerd heeft en welke levenslessen ze hebben geleerd komen aan bod.

Tegen BNNVARA vertelde Floortje dat het een ingewikkeld seizoen was vanwege de reisrestricties door COVID. Zo zegt ze dat het bijzonder voelde om er weer op uit te gaan met mensen. Floortje vond het erg fascinerend om te zien hoe zij omgaan met dingen als thuisscholing en nadenken over voorzieningen.

Onder andere Belize, Argentinië, Comoren, Azoren, Kenia en verder in Europa. Elke aflevering heeft een bijzonder verhaal met bijzondere mensen. Zo gaat Floortje in Kenia naar Manon. Zij heeft in Kenia Sankale, een stamhoofd van de Masai. Ze werd verliefd en woont nu inmiddels al meerdere jaren samen met hem in een hechte Masai-gemeenschap.

‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ is vanaf 17 maart ieder donderdag om 20:30 te zien bij BNNVARA op NPO 1.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF