fbpx

Mr. & Mrs. Stiff Libido Box. Spice things up!

Valentijn komt er weer aan en is het dus ook weer tijd om de liefde te vieren! De liefde vieren kan op vele manieren, zoals lekker samen koken, speciale herinneringen ophalen, muziek luisteren of een lekkere massage geven.

Wat ook kan is het liefdesmoment nog specialer maken met de partner libido box van Mr. & Mrs. Stiff. Met de producten die in deze liefdesbox zitten kan het vurige spel nog vuriger worden!

Staan jullie open voor een boost in de liefdesdans? Dan is deze Libidobox echt iets voor jullie.

De producten die er in zitten zijn 100% natuurlijk en zijn onder streng toezicht geproduceerd met het oog op hoge kwaliteit.

Wat zit er dan precies in deze LibidoBox:

  • 2 x Mr. Stiff Capsules. Dit stimuleert de bloedsomloop waardoor er meer bloed stroomt naar de intieme delen, wat ervoor zorgt dat het gevoeliger wordt en dat je er een krachtigere erectie van krijgt.
  • 2 x Mrs. Stiff shot. Dit drankje stimuleert de bloedsomloop waardoor er meer bloed stroomt naar de intieme delen, wat ervoor zorgt dat het gevoeliger wordt en dat je er een beter uithoudingsvermogen van krijgt! 😉
  • 2 x Mr. Stiff Shot. Dit werkt ongeveer het zelfde als de capsules, alleen werkt het sneller omdat het een drankje is.
  • 1 x Mrs. Stiff Stimulatie Gel. Deze gel stimuleert de intieme delen van de vrouw, waardoor de intieme delen gevoeliger wordt en voor meer plezier zorgt.
  • 1 x Mr. Stiff Delay spray. Deze spray wordt op het mannelijk geslacht gespoten en dit zorgt ervoor dat het hoogtepunt langer wordt uitgesteld.
  • 1x 2-1 massage gel / Glijmiddel. Dit zorgt ervoor dat het allemaal wat makkelijker gaat.

Exclusieve aanbieding

De normale prijs voor de libido box is 119,- euro, maar is nu verkrijgbaar voor 79,95 euro.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF