fbpx

Moeite om het koel te houden in huis? Gebruik deze 3 tips

Jeejtje, warm hier binnen he? Is dat iets wat je vaak hoort of zelf zegt? Dan is het tijd om er wat aan te doen! De warme dagen zijn namelijk in aantocht dus je hebt de tips nodig om het koel te houden in huis. Fijn voor jezelf, want het scheelt je zweten. 

Vermeid apparatuur die warmte opwekt, span je niet al te veel in, maak een lekker ijskoud drankje voor jezelf en laat je huis in de tussen tijd ook wat koeler worden. Het koel houden in huis hoeft niet moeilijk te zijn!

1. Wat niet opwarmt, hoeft ook niet af te koelen

Laat in de ochtend alle ramen en deuren dicht. Ook gordijnen mogen dicht blijven en zonneschermen of rolluiken omlaag. Zo houd je de zon, en dus ook de warmte, goed buiten.

2. Heb je de warmte al binnen?

Is het echt zo warm dat je het binnen niet uit kan houden? Doe dan toch een raam open. Maar als je dat doet, hang er dan een nat laken voor. Zo koel je de lucht toch af.

3. Nog steeds te heet? Ga voor een betrouwbare en goede kwaliteit airco

Soms zit er niets anders op om je over te geven aan het aanschaffen van een airconditioner. Er is alleen zo veel aanbod dat je door de bomen het bos niet meer ziet… Maar deze airco is vorige zomer nog tot Best Reviewed verkozen op Kieskeurig.nl. En wij zelf vinden hem ook top!

Inventum heeft een 3-in-1 airconditioner die geschikt is om ruimtes tot 80m³ te koelen, om lucht te ontvochtigen of om in te zetten als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de afstandsbediening is de airco super makkelijk (en vanuit je luie stoel) te bedienen. Daarnaast is hij zo compact, dat je altijd wel een plekje in huis kunt vinden om hem op te bergen na de warme zomerdagen. Natuurlijk kan je hem ook gewoon laten staan, want hij past binnen elk interieur.

Neem een kijkje voor de airconditioner AC905W.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF