fbpx

Modeontwerpster Monique organiseert de Couturewalk en jij maakt kans om hier bij te zijn!

Ik had beloofd om jullie mee te nemen in mijn leven, de hectiek van alledag. Op dit moment loop ik echt rond als een kip zonder kop. Ik ben niet met duizend-en-een dingen bezig, maar eerder met een miljoen verschillende dingen. Ik denk en doe. Doe en denk. Stel uit. Pak aan. Om gek van te worden!

Dit heeft alles te maken met een groot mode-event dat ik organiseer: de Couturewalk op 1 december in Nuenen (bij Eindhoven); waar Wendy overigens ook nog eens vrijkaartjes voor weg gaat geven!

Couturewalk: veelzijdig en verrassend

De Couturewalk is een initiatief van mijzelf, waarbij ik niet alleen eigen collecties toon, maar ook andere getalenteerde modedesigners een gratis podium bied. Een wervelende show, waarvan ik hardop durf te zeggen dat dit niet onder doet voor de Amsterdam Fashionweek of wat dan ook! Het wordt een hele verrassende en veelzijdige avond. Om nooit meer te vergeten!

Fashion

Fashion is voor mij zóveel meer dan alleen kleding showen op de catwalk. Fashion is voor mij mijn ziel laten zien. Mensen noemen mij dan ook een open boek. En dat is precies wat ik wil; dat mensen naar huis gaan en er nog lang over napraten. Ik wil dat ze bewust worden van zoveel dingen en dat we dit delen met elkaar. Net zoals ik mijn podium deel, delen we onze emoties, gevoelens, maar vooral ook… Geluk.

Maar goed, terug naar deze week. Poe, poe. Het begon met een grote fotoshoot met meerdere van mijn designs. Een groot project waarover ik nu nog niets mag zeggen. Daarnaast ben ik natuurlijk rete-druk met mijn collecties voor de show. Maar: de eerste collectie is, op een paar designs na, helemaal klaar!

Monique Desar

Bijzonder model

Ook ging ik deze week langs bij Daphne in Blaricum, een heel bijzonder model. Daphne is een prachtig meisje met het syndroom van Down. Een aantal weken geleden stond ze in de Telegraaf waarin ze vertelde model te willen worden. Op dat moment kroop er een engeltje op mijn schouder en wist ik wat ik moest doen. Impulsief stuurde ik een bericht naar de moeder van Daphne.

Nu zijn we een aantal weken verder en is de familie inmiddels enigszins gewend aan het idee en aan de aandacht. De droom van Daphne gaat uitkomen, ze opent de Couturewalk! Ik schiet zelf nu al vol bij de gedachte. Bij het gejoel en applaus wat er absoluut zeker voor haar gaat komen. En dat geeft mij zo’n waanzinnig fijn gevoel, om dat voor iemand te kunnen betekenen.

Monique Desar

Zo valt dat stukje van de puzzel ook weer in elkaar.

Inmiddels is ook mijn hele team compleet: kappers, visagisten, fotografen, filmmakers en hostesses. En hop, hop mijn hoofd is weer leeg. Voor even. Volgende week heb ik een meeting met mijn crew die ook alles backstage in goede banen moet gaan leiden. En nog, en dat, en …. Aaargh!

Maar de grote vraag…

Wil jij 2 kaartjes winnen voor de Couturewalk voor jou en je moeder, vriend of vriendin? Stuur dan even een mail naar winactie@wendymultimedia.nl en wie weet ben jij erbij op 1 december!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF