fbpx

Modeblogger Monique Désar over haar week: ‘Zaterdag is de modeshow, maar voor die tijd moet er nog heel veel gebeuren….!’

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Mijn hoofd zit nu dus echt enorm vol. Telkens als ik vijf dingen van mijn lijstje weg kan strepen, komen er weer tien nieuwe dingen bij. Het liefst zou ik me nu terugtrekken. In mijn eigen cocon, met alle deuren dicht, telefoon off … Maar helaas is dit onmogelijk. Want juist nu, nu ik alle rust nodig heb, wil en moet iedereen wat van me…

Politieagente

Ik moet niet één, niet twee, maar een heleboel mensen achter hun kont aan zitten. Want ik wacht nog op beeldmateriaal, ik wacht nog op muziek en ik wacht nog op teksten. Aaaargh, dus loop ik als een politieagente achter iedereen aan, tel wel honderd keer tot tien, en blijf vooral heel aardig…

https://www.instagram.com/p/BqkoM1yHXt4/?utm_source=ig_web_copy_link

Ontploft atelier

Thuis is het net een ontploft atelier. Overal waar je kijkt, zie je designs slingeren, liggen er naalden op de grond, stukken stof, kralen en draden. En dat wordt me niet in dank afgenomen. Ik hoor het thuisfront soms denken why? En aangezien ik daarnaast ook nog de wondervrouw wil zijn, sta ik te koken, te naaien en te stofzuigen tegelijk.

Monique Desar

Een hippie of een slager?

Tja, mijn thuisfront. Een paar opgeschoten pubers en een bouwvakker. Ontzettend nuchter alle drie. Ik herinner me nog dat ik het design voor Yolanthe mocht maken en ik van geluk door de kamer stond te springen. Keek mijn oudste zoon me aan en zei: wil je nou een stickertje??

Mijn jongste snapt niks van mode en begrijpt ook niets van mijn kledingstijl. De ene keer noemt hij me een hippie, om de dag erna te vragen of ik naar de koningin ga. En als ik een week later vaag naar zijn mening over mijn ‘best wel hippe broek’, vond hij me net een slager…

Monique Desar

Trots

Toch zijn ze stiekem trots. Trots op Mama, de chaoot, die in ieder geval haar hart volgt. Dat probeer ik ze ook te leren: dat ze hun dromen moeten volgen. En dat ze deze ook waar kunnen maken.

Vanaf nu ga ik ook vloggen! In de volgende blog kun je dus leuke backstage filmpjes verwachten.
Dus….blijf me volgen!

Monique Desar

Benieuwd naar Monique haar blog over de trends van het najaar Lees het hier! 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF