fbpx

Miljuschka lanceert vandaag haar eigen serviescollectie!

Als je aan Miljuschka denkt, denk je uiteraard aan eten. En bij eten hoort natuurlijk ook een mooi servies. Het was altijd al een droom van onze columniste om een eigen serviescollectie op de markt te brengen. Vanmorgen was het eindelijk zo ver. Haar eigen servies ligt vanaf vandaag in de winkel. Wij waren bij de lancering en spraken Miljuschka hierover.

Miljuschka

Eindelijk een eigen servies

Ze is elke dag wel bezig met eten. ‘Alles wat met eten te maken heeft, vind ik belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook een mooi servies bij! Ik kreeg nu eindelijk de kans om een servies neer te zetten wat ik ook echt mooi vindt. Niet glimmend of met patroontjes. Het moest gewoon een servies zijn waar je lekker uit kan lepelen.’ Het logo valt gelijk op. ‘De M van Miljuschka is een mond. Een smokkelmondje!’ Hoe leuk?!

Met Miljuschka servies

Mil & Match

De collectie is helemaal in de stijl van Miljuschka. Net als zijzelf heeft het servies een rauw randje, maar toch is het super mooi. De kleuren die gebruikt zijn, zijn blauw, roze en wit. ‘De kleuren weerspiegelen de eigenschappen van iedere hardwerkende vrouw. Roze staat toch echt voor vrouwelijkheid en die zachte kant. Maar daarom zit er ook blauw bij, want dat is toch meer dat mannelijke, de stoere kant. En natuurlijk wit voor als je gewoon even neutraal bent.’ Haar favoriete item uit de collectie is het kopje. ‘Je kunt de kopjes allemaal leuk in elkaar stapelen en het heeft zo’ n lekker dik randje om je lippen aan te zetten. De onderkant is ongeglazuurd. Zo komt dat rauwe weer terug.’

Servies

Nu in de winkel!

Vanaf vandaag is het ‘Met Miljuschka’ servies verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

MilWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF