fbpx

Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!

Amsterdam Made laat zien wat de stad in huis heeft als het gaat om lokaal en duurzaam geproduceerde producten. Op de Amsterdam Made Shop vind je bijzondere items van creatieve makers; van kleding tot sieraden en verzorgingsproducten tot accessoires. Hieronder onze vijf favoriete producten voor deze herfst!

Nature Bar

Nature bar is zeep met een missie: mensen inspireren om beter voor zichzelf en de natuur te zorgen. Nature Bar gebruikt alles wat de natuur te bieden heeft. Daarom bevat elke zeep- en shampoobar een circulair ingrediënt. Denk aan een bier shampoobar van granen die overblijven na het brouwproces. In deze prachtige producten komt alles samen: connectie met de natuur, het zorgen voor jezelf en de aarde en de impact die jij als consument wel degelijk kunt maken.

Bold Spicy products packaging Nature Bar clay background3 Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!

Dit heerlijke verwenpakket bevat de drie stevigste en kruidige zepen van Nature Bar. Perfect voor de donkere dagen. Verwen jezelf of iemand anders met dit heerlijke luxe cadeaupakket!

Knifesticks

Gezellige etentjes gepland deze herfst? Scherpe messen maken je keukenwerk zoveel leuker! Maar scherpe messen vragen om een veilige opbergplek. In de la? Een “sta-in-de-weg-messenblok”? Niet zo veilig, niet zo praktisch en niet zo hygiënisch. Aan een wandmagneet hebben je messen een vaste plek. Je ziet direct welk mes je pakt en je kunt de boel goed en makkelijk schoonhouden.

Knifesticks Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!

De handgemaakte messenmagneten van Knifesticks zijn gemaakt van bijzondere en duurzame houtsoorten. Ze hebben een mooie natuurlijke uitstraling met oersterke magneten om je messen veilig en gemakkelijk op te kunnen bergen. Ze zijn er in zeven verschillende houtsoorten met keuze uit vier vaste afmetingen of je kunt ze op maat laten maken. Mooi meegenomen, met de code Wendy5% krijg je ook nog wat korting!

Atelier LUZ

Een lichtpuntje in donkere dagen; de handgemaakte en unieke parelringen van Atelier LUZ, het Amsterdamse goudsmedenatelier dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Parels staan symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. Daarom worden ze ook wel tranen van geluk genoemd. Een mooie aanvulling op deze bijzondere symboliek is dat deze ringen geheel verantwoord zijn. Gemaakt van Fairtrade goud dat eerlijk wordt gewonnen in Colombia en duurzaam gewonnen Keshi parels. Je kunt kiezen tussen de witte South Sea parel, zacht en puur, of de stoere, grijze Tahiti parel.

De sieraden zijn online verkrijgbaar, maar een bezoekje aan de boetiek aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam is het ook zeker waard!

IMG 0007 kopieren Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!

Aphyta

De tijd van winterhanden komt er weer aan! Geen zorgen, de handcrème van Aphyta helpt jou er soepel doorheen. Deze handcrème voedt je handen zó goed dat je zelfs na het handen wassen niet direct weer hoeft te smeren. Trekt goed in, plakt niet en ruikt subtiel en natuurlijk.

De handcrème van Aphyta zit vol biologische avocado olie en shea boter, waardoor je handen ook op lange termijn gevoed worden. Alle producten van Aphyta worden ambachtelijk gemaakt in Amsterdam. De handcrème zit in een tube van 50% gerecycled plastic en in een doosje van plantenafval uit de landbouw.

Ga naar www.aphyta.com.

sf 12 Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!

Hoestdrankmakers

Herfst: tijd voor Hoestdrankmakers! Niets zo vervelend als last van hoest, maar ook dát valt op een duurzame manier op te lossen. Voor het verlichten van hoest- en keelklachten zijn natuurlijke ingrediënten als honing*, heemstwortel*, tijm* en suiker* effectief. Zeker als ze zonder overbodige toevoegingen worden gebruikt. De Honing & Tijm Hoestdrank en de Althea & Tijm Hoestdrank van Hoestdrankmakers worden op ambachtelijke wijze gemaakt door apothekers. Dat merk je en dat proef je!

De hoestdranken zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, apotheken en online.

* Publicatie H&W augustus 2018: 6 gerandomiseerde onderzoeken met 899 kinderen met acute hoest (1-18 jaar). Honing verlaagt de hoestfrequentie.” “Geen schadelijke effecten bekend of te verwachten.” Bron: KNMP Zelfzorg Standaard, Verkoudheid en griep 2017

Visual HDM 300x300px Honing Tijm Met deze vijf duurzame herfstproducten kom je het seizoen wel door!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF