fbpx

Met deze outfit loop je er deze zomer net zo trendy bij als Wendy

De zomer, het favoriete seizoen van Wendy. Genieten van zon, zee, strand gewoon hier in Nederland of op haar favoriete plek, Ibiza. Haar tweede thuis. Waar ze ook is, ze heeft 1 favoriete outfit die ze op dit moment draagt. En het is helemaal niet moeilijk om er net zo trendy bijlopen!

Zomerjurkjes

Wendy vind het heerlijk om op zoek te gaan naar nieuwe pareltjes en kleding te kopen. Ze heeft best een uiteenlopende stijl en vind alles leuk. Maar tijdens de zomer draagt ze maar een bepaalde outfit. Jurkjes! Een met een mooie lengte van net boven de knie in een vrolijke kleur of print. Dus niet te kort en ook niet al te lang. En in een bohemian Ibiza stijl.

Stijl je outfit af!

Om een fleurig jurkje af te stijlen draagt Wendy er vaak een leuke riem op. Of combineert ze de jurk met een spijker gillet. Dat geeft net even een extra dimensie aan je outfit.

En om je set helemaal af te maken draag je er laarsjes onder. Leuke cowboyboots of stoere bikerboots bijvoorbeeld. Hier kan Wendy dagen op lopen en rock je helemaal deze zomeroutfit!

Je shopt deze jurken bij Omoda.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF