fbpx

Matthijs heeft een niet-aangeboren hersenafwijking en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Ik heb geleerd dat hoewel je een beperking hebt, je moet blijven zoeken naar de liefde’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Matthijs, hij heeft een niet-aangeboren hersenafwijking en is eenzijdig verlamd. 

Waarom doe je mee?

Ik wilde mee doen met Cupido Ofzo omdat ik op zoek ben naar de ware liefde. Het programma heeft mij benaderd en ik stemde gelijk in. Voordat ik mee deed ging het niet goed in de liefde. Vaak wilden vrouwen niet verder met mij, waardoor het lastig was om een relatie te krijgen. Ik vond het spannend om mee te doen, want ik wist niet wat er zou gebeuren. Alles zou nieuw voor mij zijn.’

Hoe is het gegaan?

‘Het was heel erg leuk om mee te doen, maar ook vermoeiend. Omdat ik niet-aangeboren hersenletsel heb, werd het me soms wat te veel met al die camera’s en zo. Daardoor was het soms wat zwaar voor mij. Ik heb veel van het avontuur genoten.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘Eigenlijk alles, maar vooral de dates. Ik heb iemand ontmoet en als je wil weten wie precies dan moet je kijken naar het programma. Ik heb geleerd dat hoewel je een beperking hebt, je moet blijven zoeken naar de liefde. Het was een mooie ervaring en liefde is er voor iedereen.’

Cupido Ofzo is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF