fbpx

Mari geeft Carola haar welverdiende make-over

Make-up artist, kapper en haarstylist Mari van de Ven, bekend van WENDY en van zijn metamorfoses voor Koffietijd en diverse bladen, geeft in elke WENDY een zorgheld een make-over. Deze keer geeft hij Carola Lieftink (28) een metamorfose. Ze werkt via een uitzendbureau in de ouderenzorg en is moeder van een zoontje van drie.

Over Carola

Carola: ‘Mijn werk is mijn passie – ik vind het mooi om ouderen te kunnen helpen. Ik probeer altijd net iets extra’s te doen voor mensen; fijn een crèmepje op, wat haarlak. De dankbaarheid die je daarvoor krijgt… Maar ik ben wel altijd aan het zorgen: op mijn werk voor ouderen en thuis voor mijn zoontje van drie. Daarom had ik me opgegeven voor deze make-over: zo fijn dat er een keer voor mij wordt gezorgd!’

De make-over

‘Het resultaat vind ik echt fantastisch. Zelf vind ik het lastig om te zien wat ik het best met mijn haar en make-up kan doen. Ik heb heel steil haar en draag het daarom meestal in een staart. En omdat het erg duur is om je haar te laten kleuren, had ik dat al anderhalf jaar niet laten doen. De vorm van mijn wenkbrauwen vind ik ook lastig; ik krijg ze nooit goed in vorm. Voor de make-over had ik plaatjes meegenomen van Sylvie Meis en van Wendy, en Mari zei meteen: “We geven je het haar van Wendy.” Het is een prachtige bos geworden, heel mooi. Ik ga zeker zelf ook vaker een krultang gebruiken. Met de kleur ben ik ook superblij. “Mama, wat ben je mooi geworden,” zei mijn zoontje net tijdens het video- bellen.’

Mari over Carola

‘Ik heb Carola de coupe gegeven die ik een tijdje geleden ook bij Wendy heb geknipt, met een pony. Doordat ik het haar in lange lagen heb geknipt, heeft het meer volume gekregen en kun je er veel meer mee doen. Als het haar te lang en steil is, kun je ook met een krultang niks beginnen; dan zakken krullen meteen weer uit. Carola’s wenkbrauwen waren door het zelf epileren wat ongelijk. Ik heb ze met een fineliner bijgewerkt.’

Mari geeft make-over voor en naWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF