fbpx

Make-a-Wish in samenwerking met Tommy Hilfiger: ‘Bodhi is gewoon een topmodel!’

Ze had zich er al zo lang op verheugd en geniet nu na. En ze heeft definitief een droom om zich in vast te bijten.Bodhi heeft het niet gemakkelijk, maar dankzij Make-A-Wish en Tommy Hilfiger beleefde ze een superdag. Mét gevolgen.

Dit is het verhaal van Bodhi, nog maar twaalf jaar oud. Ze zit in groep acht, is altijd lief voor andere kinderen en houdt van zwemmen en reizen. Toch is er wat aan de hand. Bodhi is niet – zoals iedereen in groep acht – na al die toetsen lekker onbezorgd aan het genieten van haar laatste maanden op de basisschool. Bodhi heeft een moeilijke periode achter de rug.

OUTFIT 0565460 e1559727473297 Make-a-Wish in samenwerking met Tommy Hilfiger: 'Bodhi is gewoon een topmodel!'

De voorgeschiedenis

Plotseling was zij uit haar normale leventje gerukt. Bodhi had last van extreme hoofdpijn, de artsen dachten aan kindermigraine. Het bleek een stuk ernstiger, en algauw stond ze oog in oog met een levensbedreigende situatie, een andere realiteit. Haar leven stond van de ene op de andere dag in het teken van beter worden.

Maar die maandag in april was alles anders. Die zorgde voor voorpret, opwinding en napret. Op die dag ging de allerliefste wens van Bodhi in vervulling. Ze was ‘stiekem’ opgegeven voor een wensvervulling van Make-A-Wish en achter de schermen gebeurde ineens een hoop waar Bodhi niets van afwist.

Voor haarzelf begon het sprookje toen de wenshaler bij haar thuis kwam. Er ging een koffertje open, waaruit verschillende attributen werden getoverd, die tezamen met enkele vragen van de wenshaler een grote onthulling inluidden. De diepe wens van Bodhi ging werkelijkheid worden: een dag in de schijnwerpers als een écht fotomodel in kleding van haar favoriete merk Tommy Hilfiger.

OUTFIT 0365120 e1559727465950 Make-a-Wish in samenwerking met Tommy Hilfiger: 'Bodhi is gewoon een topmodel!'

De wensdag

En nu was het zover. Al stuiterend stond Bodhi thuis klaar om haar wensdag in vervulling te laten gaan. Een witte limousine met háár naam reed voor en van top tot teen gekleed in Tommy reed ze met haar ouders en zus naar de fotostudio van Tommy Hilfiger in Hoofddorp. Daar begon ze met het doorpassen van verschillende outfits, allemaal even leuk, sommige kledingstukken speciaal voor haar vermaakt. Tijd om opgemaakt te worden door een topvisagiste. Als een stil, verlegen meisje zat ze daar, onder de indruk van alle mensen die in de weer waren om haar neer te zetten als een echte ster. Na een tijdje had ze de indrukken verwerkt en kon ze al- leen nog maar genieten van al die aandacht. Glimlach van oor tot oor, trappelend om te beginnen.

Toen Bodhi was getransformeerd tot een waar model, liep ze richting de set. Wow, die metamorfose! Zonder enige moeite nam ze een modelpose aan. Van dat stille en verlegen meisje was niets meer te zien. Bodhi speelde met de camera en danste vol zelfvertrouwen, alsof ze nooit anders had gedaan. Haar ouders en zus keken trots toe. Klap op de vuurpijl: toen Bodhi zich rustig in een nieuwe outfit hees, kwam ineens internationaal topmodel Francisco Henriques (google deze hunk gerust) op haar af.

De impact voor later

En toen werd het nóg mooier: Bodhi mocht al die tassen vol shoot-kleding meenemen. Ietwat verlegen na zo veel geluk, keerde ze huiswaarts met een blijvende droom als impact voor later. Want dit is wat Bodhi zich liet ontvallen op die onvergetelijke maandag: ‘Ik zou later graag model willen worden.’ Nu ze zo in de WENDY staat, is ze het al een beetje…

Dit artikel staat in WENDY 28.

TEKST: MIRA BOUKES, FOTOGRAFIE: LLUISA FABREGASWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF