fbpx

Linda de Mol ook van RTL naar Talpa

Linda de Mol vertrekt van RTL 4 naar Talpa Network. Dit is het mediabedrijf van haar broer John de Mol. Vanaf 1 juli is ze daar in dienst. Linda: ‘Ik hoop dat ik iets moois kan bijdragen’.

Linda hield het eerst nog een beetje af, maar vertrekt nu toch echt naar Talpa (SBS 6, Veronica, Net 5 en SBS 9). Via een persbericht laat Linda weten: ‘Ik heb met ontzettend veel plezier ruim elf jaar lang bij RTL gewerkt. Weggaan is ook echt een moeilijke beslissing geweest maar ik heb altijd gezegd: als mijn broer me vraagt kom je me helpen, dan zeg ik natuurlijk ja. En die vraag kwam afgelopen december. Ik zie het als een spannende uitdaging: we gaan de komende tijd samen bouwen aan de zenders en ik hoop dat ik iets moois kan bijdragen.’

John de Mol: ‘Linda raakt de kijker met haar humor, haar warmte, originaliteit en met de juiste toon. Daarom weet het grote publiek haar altijd te vinden. Ze is daarin met niemand anders te vergelijken. Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ze toevallig ook nog mijn zus is. Ik heb geen seconde getwijfeld om haar te laten weten dat we haar bij Talpa Network hard nodig hebben. Ik ben heel blij dat ze komt en verheug me erop om samen met haar te werken aan de succesvolle programma’s die ze gaat doen en de nieuwe die ze nog gaat ontwikkelen.’

Sven Sauvé van RTL laat weten: ‘Linda heeft er nooit een geheim van gemaakt over te stappen naar Talpa Network als haar broer haar nodig heeft. Dat moment is nu daar. Gezamenlijk hebben we de afgelopen twaalf jaar vele succesvolle programma’s neergezet. Mede dankzij Linda bereiken deze titels een miljoenenpubliek. Naast dat Linda een zeer prettige collega is, is ze een enorme vakvrouw die precies aanvoelt wat de kijker wil zien. We bedanken haar voor de vele jaren dat we met haar hebben gewerkt en wensen haar uiteraard veel succes.’

 

Lees ook: Onze Wendy stapt over naar Talpa! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF