fbpx

Limited Edition cadeaus voor moeders en moederfiguren

Ze zorgt, troost en verwarmt: dat is de oerkracht van moederliefde. Vaak kunnen we wat van haar leren – door hoe positief ze in het leven staat, hoe ze liefdevol omgaat met anderen of door de wijze adviezen die eigenlijk altijd leiden tot het juiste, ook al besef je dat soms niet meteen. Speciaal voor Moederdag lanceert natuurlijk cosmeticamerk Dr. Hauschka een reeks Limited Edition-producten die allen een onschatbaar ingrediënt bevatten: sheaboter uit Burkina Faso. Zo kun je jouw moeder of moederfiguur in het zonnetje zetten. Omdat ze dat eigenlijk elke dag wel verdient.

Hardwerkende moeders

Er zijn een hoop vrouwen op de wereld die elke dag het onmogelijke doen. Die dagelijks ploeteren om hun kinderen het beste te kunnen geven. Dr. Hauschka is ervan overtuigd dat door verbondenheid de toekomst groeit. En dat we samen simpelweg beter zijn. De grondstoffen voor de Dr. Hauschka-producten komen daarom niet alleen uit de eigen biodynamische tuin, maar ook van fair-trade projecten die zij wereldwijd hebben opgezet. Een mooi voorbeeld hiervan is de biologische sheaboter uit Burkina Faso.

In dit land worden de noten van de sheaboom al honderden jaren door vrouwen verzameld en tot sheaboter verwerkt. Het opzetten van een lokaal productie- en exportbedrijf betekende dat de noten een betrouwbare bron van inkomsten voor de vrouwen konden vormen. De ongeveer 4000 vrouwen en hun families in 21 dorpen profiteren hier direct van: het geld dat ze verdienen stelt kinderen in staat naar school te gaan en zorgt voor een betere kwaliteit drinkwater en gezondheidszorg. Moederliefde pur sang.

Op deze manier vormt het ‘goud voor vrouwen’ niet alleen een hoogwaardig ingrediënt voor de huidverzorging van Dr. Hauschka, maar helpt het ook de lokale bevolking om welvarender en zelfvoorzienend te worden.

BurkinaFasoSheabutterprojekt hoch Limited Edition cadeaus voor moeders en moederfiguren

Moeders, ze raken

Geef jij jouw moeder elk jaar een bos bloemen met Moederdag? Raak haar dit jaar eens op een andere manier. Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van de samenwerking in Burkina Faso lanceert Dr. Hauschka een reeks producten in beperkte oplage die dit onschatbare ingrediënt bevatten, verpakt in een ontwerp dat een eerbetoon is aan het West-Afrikaanse land.

Bodycrème Rozen (145 ml | €19): Harmoniseert en schenkt de zintuigen warmte en geborgenheid met een omhullende geur van rozen en zachte ondertoon van hout.

Rozencrème Light (30 ml | €24): Brengt de huid in balans, verzorgt en geeft haar versterkende impulsen.

Kweepeercrème (30 ml | €22): Heeft een verfrissende werking, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en reguleert de vochtbalans.

Lippenverzorgingsstick (4,9 g | €8): Beschermt de lippen en verzorgt dankzij plantaardige wassen en kostbare oliën zorgvuldig.

De huidverzorging van Dr. Hauschka is 100% natuurzuiver. De producten stimuleren je huid om zichzelf te herstellen en te stralen. Dus geen microplastics, minerale oliën, siliconen en andere synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Wil je meer weten over de 100% natuurlijke producten van Dr. Hauschka, de samenstelling, herkomst of keurmerken? Kijk dan op www.drhauschka.nl.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF