fbpx

Lifestyle woontotaalconcept: trendy meubels plus interieuradvies

LOBERON heeft zich als multichannel aanbieder gepositioneerd als e-commerce shop voor trendy meubels en woonaccessoires. Sindsdien kunnen klanten het handgemaakte en exclusieve eigen merk bestellen en profiteren van de uitgebreide tips voor woningdecoratie. Het bedrijf kijkt nu terug op 5 succesvolle jaren in Frankrijk en Nederland.

Het assortiment verandert voortdurend en volgt de laatste trends. Prachtig vormgegeven catalogi in tijdschriftstijl met een totale oplage van meer dan 9 miljoen exemplaren met fotospreads en redactionele artikelen, nieuwe inspiratie voor stijlvol, individueel wonen. LOBERON is niet zomaar een shop, maar ziet zichzelf eerder als een persoonlijke coach op het gebied van de individuele woonsfeer. Stijlvol en spannend vormgegeven woonomgevingen geven klanten creatieve ideeën die ze niet kunnen vinden in onoverzichtelijke, grootschalige, stationaire meubelhandel-concepten.

Interieurinspiraties van LOBERON

Sinds de oprichting in 2012 maken klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, Italië, België en Polen gebruik van de interieurinspiraties van LOBERON. Het online aanbod wordt aangevuld met zogenaamde “magalogues” – een spannende mix van magazine en catalogus. Voor dit concept ontving LOBERON op de vakbeurs NEOCOM de prijs “Catalogus van het jaar”. Susanne Töpfer: “Net als bij de aanwezigheid op het web gaan we ook bij het drukwerk verder dan de pure productpresentatie. We zetten de meubels en accessoires in scène in onze eigen woonwerelden en geven redactionele tips voor een mooier huis.”

“Onze interieur coaching is erg populair,” zegt Dr. Christian Bühring, oprichter en directeur van LOBERON. “Wij zien het als onze taak om de klant niet alleen te ondersteunen bij de keuze van meubels, maar ook heel specifiek bij de inrichting van hun kamers. Daarvoor staan we altijd klaar met advies en ondersteuning.”

“Coming Home” is het credo van de online aanbieder, die zijn hoofdkantoor heeft in Neurenberg, Duitsland. “Onze leidraad werkt absoluut transnationaal” verklaart Susanne Töpfer, hoofddesigner bij LOBERON. “Overal zijn mensen geïnteresseerd in een gezellige, stijlvolle woning om naar uit te kijken. Met onze hoogwaardige en betaalbare artikelen bieden wij de mogelijkheid voor een trendy, gevarieerde woonsfeer.”

LOBERON hecht veel belang aan de kwaliteit van haar artikelen. Voor de woon-, eet-, slaap-, badkamer en tuin biedt het bedrijf duurzame meubels met authentieke materialen in exclusieve ontwerpen die elk huis unieker maken. Klassieke lijnen, een mediterrane uitstraling en een vleugje landelijk – dit is de driehoek waarin de inrichtingsstijl zich beweegt. De meubels zijn hoofdzakelijk gemaakt van hout en metaal en zijn afgewerkt met stoffen en leervariaties in elementaire, warme kleuren. Klanten kunnen zich laten inspireren door hoe de afzonderlijke stukken beginnen te communiceren via kleurwerelden, accessoires, verlichting of bewust gekozen contrasten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF