fbpx

Levi van Kempen over zijn rol in de musical All Stars

Levi van Kempen is een Nederlandse acteur en heeft jarenlang verschillende kinderprogramma’s gepresenteerd. Momenteel is hij te zien in de hitmusical All Stars! Wij spraken Levi over zijn rol in de musical en zijn imperfecties! 

TE ZIEN…

… in de musical All Stars. Levi speelt Hero, afwisselend met Jim Bakkum. In de oorspronkelijke film en tv-serie over het vriendenvoetbalteam werd deze rol gespeeld door Antonie Kamerling. ‘We proberen nu erg bij Hero te blijven zoals iedereen hem kent: als een dromer en filosoof. Ik mag ook zijn mooie nummer Toen ik je zag zingen. Uiteindelijk gaat het verhaal over vriendschap en de dilemma’s die je daarbinnen tegenkomt.’ Over dilemma’s gesproken: ‘Tijdens de eerste repetitiedag vertelde regisseur Frank Lammers dat we op het podium allemaal naakt onder de douche moeten staan. Hij zei: “We gaan niet preuts doen. Jullie gaan gewoon in je blote Willem.” Haha. Net een echt voetbalteam dus.’ All Stars gaat op 14 oktober in première in Rotterdam en reist daarna het hele land door.

PERFECTIE

Stel, je mag één ding aan je uiterlijk veranderen…

‘Meer billen. Vroeger had ik helemaal geen billen. Maar ik eet goed en sport de laatste tien jaar veel, waardoor ik sowieso wat voller en breder ben geworden. Vroeger was ik echt heel dun en tenger, en daar voelde ik me niet altijd prettig bij. Ik vind het belangrijk om met mijn uiterlijk bezig te zijn. Ik zie er graag goed en verzorgd uit en dat wordt in mijn vak toch ook een beetje van me verwacht.’

Van welke karaktereigenschap zou je best af willen?

‘Het zit me soms in de weg dat ik zo’n denker ben. Ik kan te veel bezig zijn met wat anderen van mij vinden. In een nieuwe groep kijk ik bijvoorbeeld in het begin een beetje de kat uit de boom. Daar ben ik me dan zó van bewust. Dan denk ik: waarom praat ik nou niet, waarom doe ik nou niet gewoon enthousiast mee? Met die gedachtes blokkeer ik mezelf juist. Anderzijds is vliegen mijn hobby. Als piloot is goed nadenken en checklists afgaan juist heel belangrijk. Het ligt dus maar aan de context of iets een imperfectie is of niet.’

Wij gaven Levi hele lastige dilemma’s…bekijk ze hier!

 

Lees hier het interview met Liesbeth Kamerling & Lieke Zunderdorp over hoogsensitiviteit en hun imperfecties. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF