Musicalster Antje Monteiro presenteerde vorige week haar nieuwe boek: …En Door, over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan. In het boek beschrijft ze op een open en eerlijke manier welke tegenslagen zij zelf moest overwinnen in het leven en hoe positiviteit en doorzettingsvermogen haar altijd door hebben laten gaan. Het boek staat inmiddels op nummer 2 bij Managementboek! We mogen ook 5 persoonlijk door Antje gesigneerde boeken weggeven!

Een boek over veerkracht

Een halve eeuw was ze toen ze werd gevraagd een speech over haar leven te geven. In de zaal: 82 secretaresses uit de top van het bedrijfsleven. Gloedvol sprak ze en alle vrouwen waren geroerd én geïnspireerd. Toen wist Antje het: haar leven paste in een meeslepende, stoere biografie. Dat boek is er nu, getiteld: En door.Antje Monteiro in een notendop: levenslust, liefde en lef versus verlies en verdriet. Haar dierbare ouders en lieve zus Marina: ze stierven. De mannen in haar vroegere liefdesleven: zwak, bruut en teleurstellend. Maar uiteindelijk is er in Dennis de man die wel goed voor haar is. Zijn er zijn twee kinderen Kim en Sam, haar gedroomde dochter Romy en Laura, Lisa en Isabel, de dochters van Marina: het vrouwenbastion rondom de energiebron Antje.

Positieve mindset

In haar boek beschrijft Antje hoe ze als kind van reizigers opgroeide en met bizar veel veerkracht alle tegenslagen overwon. Monteiro belicht alle delen van haar leven en deelt tips en tricks voor een positieve mindset en het vinden van geluk. ‘Iedereen is op zijn of haar manier wel op zoek naar geluk en naar een succesvol leven. Naar innerlijke rust, kracht en inzicht. Ik merk dat mijn bijzondere ervaringen en mijn kijk op het leven mensen inspiratie bieden, ze helpt en steun geeft. Ik draag graag mijn kennis over om mensen te motiveren en blij te maken’, aldus de 51-jarige Monteiro.

01. Cover Klein Leestip: het nieuwe boek En door van Antje Monteiro (+winactie)

Het boek van Antje kost 24,95 en is vanaf vandaag ook te koop in de webshop van Wendy. Neem hier een kijkje.

Winactie

We mogen 5 boeken weggeven van En door! Zou jij het boek van Antje wel willen winnen? Laat ons dan onder de socials weten waarom je het boek graag zou willen willen en vul je gegevens in op onderstaand formulier. Als je wint ontvang je een persoonlijk gesigneerd exemplaar!