fbpx

Speciale kortingscode voor Oasis Punt-West Hotel & Beachresort

Ben jij ook toe aan een vakantie om even tot rust te komen met je gezin of vrienden? Dit kan bij Oasis Punt-West. Wij hebben een korting voor jou geregeld zodat jij heerlijk kan ontspannen.

Vakantie in eigen land

Het Hotel & Beachresort ligt in het natuurgebied ‘De Punt’, aan het Grevelingenmeer en bevindt zich op het puntje van het eiland Goeree-Overflakee. Het ligt in Zeeland, maar bij deze accommodatie heb jij het idee alsof je je in het buitenland bevindt. Op het resort zit een Beachclub om lekker languit te liggen. Daarnaast is er genoeg actiefs te doen: neem een surfles aan de Brouwersdam, struin door de gezellige Zeeuwse dorpjes, bezoek het belevenissenpark Neeltje Jans of maak een ritje met de RTM museumstoomtrein.

Villa DeLuxe

De villa’s liggen in de duinen of op het strand. Er is veel natuurlijk materiaal gebruikt en de villa’s hebben groene daken. Het verblijf heeft een grootte van 130 m². Binnen deze ruimte bevinden zich drie slaapkamers, drie badkamers met douche en drie toiletten. Ook beschikt de villa over een woonkamer met flat screen TV en een volledig uitgeruste keuken met een eettafel en vaatwasser. Wil jij ontspannen naar de zonsondergang kijken? Dat kan op het gemeubileerde terras met uitzicht op de duinen en/of het water.

Kortingscode

Krijg € 100 korting voor een midweek- of weekendverblijf in een Villa DeLuxe voor 2, 4 of 6 personen buiten de schoolvakantie of € 50 korting in de schoolvakantie. Om de korting te krijgen, kun je telefonisch boeken en de kortingscode “Wendy” doorgeven. Het telefoonnummer is  +31 (0) 187- 745 900.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF