fbpx

Kom tot rust in een van deze Wellness hotels

We draaien weer op volle touren. Deadlines op het werk, alles regelen voor de kids en nu het ‘normale’ sociale leven weer op gang komt is het ook belangrijk om dat vriendinnen uitje door te laten gaan. Herkenbaar? Een bezoekje aan een Wellness hotel brengt jou weer rust.

Een verblijf in een Van der Valk wellness hotel een perfecte keuze voor een ontspannen weekendje weg. Een overnachting hoeft absoluut niet duur hoeft te zijn en er is verrassend veel keus. Zo zit er een Van der Valk hotel in iedere provincie in Nederland en kan je zelf kiezen welke faciliteiten gewenst zijn. Er zit dus zeker iets voor je bij!

Hotel Middelburg

Hotel Middelburg beschikt over een splinternieuw en uitgebreide wellness. Maak gebruik van de Finse sauna, zout sauna, infrarood cabine, stoombad of koel lekker af in de ijskamer. Spring daarna in het verwarmde binnenzwembad of breng een bezoekje aan de gekoelde fitnessruimte.

Boek je verblijf in hotel Middelburg.

Hotel Duiven bij Arnhem

Hotel Duiven heeft op de 14e etage een geheel luxe en vernieuwd wellness center, Toucan Beauty. Kom tot rust door de diverse faciliteiten en behandelingen in de prachtige salons met een fantastisch uitzicht. Ga voor een van de heerlijke massages, geniet van een gezichtsbehandeling of geef je lichaam een echte boost.

Boek je verblijf in hotel Duiven.

Hotel De Gouden Leeuw

Hotel De Gouden Leeuw opent op 1 april 2022 weer haar deuren. Hier vind je de Ivy Boutique Wellness. Een luxueuze en eigenzinnige wellness op een unieke locatie midden in de groene weide van Van der Valk Voorschoten. Combineer een saunabezoek met een massage, ontspan je spieren in een verwarmd zwembad na je workout in de fitness of laat je verwennen met één van de beauty & mind behandelingen.

Boek je verblijf in hotel De Gouden Leeuw.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF