fbpx

Kom tot rust bij agriturismo Ses Illes op Mallorca

Voor de nieuwe zomerspecial maakte team Wendy vier Binnenkijkers bij Nederlanders die op Mallorca wonen, onder andere bij Michael en Cindy Pilarczyk, die, nadat ze vijf jaar op Ibiza woonden, Mallorca als thuisbasis kozen. De Nederlanders die we bezochten wonen allemaal in het mooie binnenland van Mallorca en we ontdekten dat het binnenland ook een hele fijne plek is om te overnachten op het eiland. Bijvoorbeeld bij agriturismo Ses Illes bij het dorpje Costitx. Gerund door een Spaanse familie en een van de eerste agriturismo’s van het eiland.

Ses Illes heeft een lange familiegeschiedenis. De Spaanse eigenaren kwamen 35 jaar geleden naar Mallorca en begonnen toen als een van de eersten een agriturismo in het binnenland. Inmiddels is het zoon Chema die de scepter zwaait en is de voormalige boerderij uitgebouwd tot een groot complex bestaande uit een hotel met zeven kamers in het hoofdgebouw en een bijgebouw met daarin drie appartementen.

SESILLES 23 Kom tot rust bij agriturismo Ses Illes op Mallorca

Rust en privacy

Er zijn twee zwembaden en het geheel wordt omgeven door een grote tuin met moestuin, waarin eigen groenten worden gekweekt. Elke ochtend wordt er een goed ontbijt geserveerd op de binnenplaats en een aantal avonden per week wordt er ook een diner gekookt.

Het complex biedt veel rust en privacy en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Het fijne aan een verblijf bij Ses Illes is dat je overdag de reuring kunt opzoeken, om je ’s avonds lekker terug te trekken op een rustige plek op de campo. Wat ons betreft de ideale combinatie!

Kijk voor meer informatie op agroturismosesilles.com

Agriturismo Ses IllesWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF