fbpx

Kijktip: Victor Mids betovert Wendy in nieuw seizoen Mindf*uck

kijktip victor mids betovert wendy in nieuw seizoen mindf*ck

Vanavond wordt het flink zappen tussen Janzen & Van Dijk (20.00 uur, RTL4) en NPO 1. Want: om 20.25 uur begint op laatstgenoemde zender een nieuw seizoen van Mindf*ck. Illusionist Victor Mids zal ons weer naar adem doen happen met zijn spectaculaire trucs. In de eerste aflevering is onze eigen Wendy te gast. Onze ultieme tip: kijk deze aflevering met het magazine (WENDY #12; niet voor niets is de coverkreet Turn Your Magic On) op schoot. Dat geeft je dubbel plezier en een goed verhaal naar je vriendinnen! 

Tijdens de opnamen van de Mindf*ck-aflevering bekende Victor namelijk al dat hij in het interview dat met hem in WENDY #12 te lezen is, een geheime boodschap heeft getoverd. Dit tot grote verbazing van Wendy. Waar dan? Hoe dan?

Betoverd door Victor

In de eerste aflevering van Mindf*ck kun je de oplossing zien! Kijk zaterdag 1 april om 20.25 uur. Andere BN’ers die Victor dit seizoen betovert zijn onder anderen Mark Rutte, Miss Montreal en Armin van Buuren.

Meer Victor Mids in WENDY #12

Wendy over haar konijnMeer lezen over de magie van Victor Mids? Het interview met hem in WENDY #12 ligt nu in de winkel!

Fotografie: Marc Deurloo
Video: YoutubeWENDY Zomer Special

Het pure Ibiza


Een special over het eiland van Wendy van Dijk, met al haar inside tips en aandacht voor de pure natuurlijke kant van het eiland. 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF