fbpx

Kijktip: Victor Mids betovert Wendy in nieuw seizoen Mindf*uck

kijktip victor mids betovert wendy in nieuw seizoen mindf*ck

Vanavond wordt het flink zappen tussen Janzen & Van Dijk (20.00 uur, RTL4) en NPO 1. Want: om 20.25 uur begint op laatstgenoemde zender een nieuw seizoen van Mindf*ck. Illusionist Victor Mids zal ons weer naar adem doen happen met zijn spectaculaire trucs. In de eerste aflevering is onze eigen Wendy te gast. Onze ultieme tip: kijk deze aflevering met het magazine (WENDY #12; niet voor niets is de coverkreet Turn Your Magic On) op schoot. Dat geeft je dubbel plezier en een goed verhaal naar je vriendinnen! 

Tijdens de opnamen van de Mindf*ck-aflevering bekende Victor namelijk al dat hij in het interview dat met hem in WENDY #12 te lezen is, een geheime boodschap heeft getoverd. Dit tot grote verbazing van Wendy. Waar dan? Hoe dan?

Betoverd door Victor

In de eerste aflevering van Mindf*ck kun je de oplossing zien! Kijk zaterdag 1 april om 20.25 uur. Andere BN’ers die Victor dit seizoen betovert zijn onder anderen Mark Rutte, Miss Montreal en Armin van Buuren.

Meer Victor Mids in WENDY #12

Wendy over haar konijnMeer lezen over de magie van Victor Mids? Het interview met hem in WENDY #12 ligt nu in de winkel!

Fotografie: Marc Deurloo
Video: YoutubeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF