fbpx

Kijktip: The Secret, Dare To Dream + winactie

Heb jij zin om weg te smelten bij een film? Dan is deze romantische dramafilm perfect voor jou! Sinds 17 september is The Secret, Dare To Dream, uit in de bioscoop en wij mogen 5 x 2 kaartjes weggeven! Dus wil jij deze winnen? Check dan snel onze Instagram– of Facebookpagina, laat een leuke reactie onder de foto achter en wie weet zit jij straks in de bioscoopstoel. 

De film is geïnspireerd op het boek: The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht. The Secret gaat over het najagen van dromen, romantiek en geluk na ongeluk.  De regisseur is Andy Tennant , die ook de regie deed van onder andere Hitch en Sweet Home Alabama.  Zijn dat toevallig jouw favoriete films? Dan heb jij even geluk!

Het verhaal gaat over Miranda Wells (Katie Holmes), weduwe en moeder van drie kinderen. Ze zit in de geldproblemen. Als ze dan ook nog door een aanrijding met een andere auto haar bumper verliest, is ze ten einde raad. Gelukkig komt er iemand op haar pad, die haar helpt. De vreemdeling draagt echter een groot geheim met zich mee.

Benieuwd geworden? Ga dan snel naar onze Instagram– of Facebookpagina! De bioscoopkaarten kunnen in bijna alle Nederlandse bioscopen ingeleverd worden. Van tevoren moet je dus even checken of de bioscoop bij jou in de buurt mee doet. De winnaars moeten telefonisch reserveren en kunnen aan de kassa de kaarten als betaalmiddel gebruiken.

Bekijk hieronder de trailer van de film.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF