fbpx

Kelly Spronk hoort al haar hele leven dat ze te dun is: ‘Vroeger hoorde ik vaak dat ik zo dun was dat ik wel een ziekte moest hebben’

Kelly Spronk plaatste deze week een foto op haar Instagram pagina. Hierin laat ze trots haar lichaam zien. Ze vertelt dat ze haar hele leven al te maken krijgt met mensen die zeggen dat ze te dun is. Daar is ze nu helemaal klaar mee. 

‘Ik vind bodyshaming en negatieve dingen over elkaar zeggen al erg genoeg, maar laatst brak echt mijn klomp. Ik lag op de massagetafel en degene die mij masseerde pakte mijn arm vast. Ze zei dat ik echt heel dun was en dat ik meer moest gaan eten. Dit zei ze op het einde zelfs nog een keer. Dat vond ik totaal niet professioneel als je het mij vraagt.’

Verder zegt ze in haar post dat ze dit soort dingen normaal aan haar voorbij laat gaan, omdat ze die al haar hele leven lang hoort. Nu was ze er echter helemaal klaar mee. ‘Ik hoor zo vaak dat mensen negatieve dingen over elkaar zeggen op sociale media, maar ik denk dat het veel leuker is als we elkaar complimentjes geven. Dus in plaats van wat ben jij dun of dik, kun je ook zeggen dat iemand een fijne energie heeft, er leuk uitziet vandaag of dat ze leuke kleren aanhebben.’

Kelly vertelt ook dat wanneer jij je zorgen maakt om iemand, je gewoon kan vragen hoe het met diegene gaat. Of geen aan dat jij je zorgen maakt. Die kleine positieve complimentjes kunnen voor de meeste mensen een groot verschil maken. Ze heeft ook nog een boodschap voor iedereen. ‘Aan iedereen die dit leest, ik zie je en je bent prachtig zoals je bent!’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF