fbpx

Jutta en Mari knippen 33 centimeter van Koen Verweij zijn haar af

Schaatser Koen Verweij (31) staat bekend om zijn lange lokken. Bij de ochtendshow van Wietze en Klaas bij Radio 538 ontstond het idee: voor elke 1000 euro zal 1 centimeter van Koen’s haar worden afgeknipt. De luisteraars van Radio 538 werden opgeroepen om geld te doneren en dankzij hen is er 33.710, 47 euro ingezameld. Dat betekend dat Koen ruim 33 centimeter van zijn haar kwijt gaat raken. 

De opbrengst gaat naar Stichting Haarwensen. Zij leveren gratis haar aan kinderen die (tijdelijk) kaal zijn. Jutta Leerdam, schaatster en de vriendin van Koen, komt zelf de haren afknippen in de studio samen met Mari van de Ven, de make-up artiest van Wendy. Jutta liet via Instagram weten zich rot geschrokken te zijn, maar wil ‘met liefde’ het haar afknippen.

‘Ik wil mijn haar heel graag afknippen op een geschikt moment en wil het dan doneren aan Stichting Haarwensen. Deze maand, na de Olympische Spelen, lijkt mij het perfecte moment. Er zijn veel kinderen die een mooie bos haar kunnen gebruiken en ik kan zeker wel 40 centimeter missen’, zei Koen tijdens de ochtendshow van 538.

Foto: Barbara Trienen

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF