fbpx

Je oude kleding recyclen is nog nooit zo leuk geweest!

Het ‘We take it back’ recyclingprogramma van C&A is niet zomaar een programma: het is de volgende stap op weg naar een circulaire mode. Dit kan C&A natuurlijk niet alleen; jouw hulp kunnen zij hierbij goed gebruiken. In de onderstaande 5 stappen lees je hoe jij je oude kleding via C&A kunt recyclen. Een erg leuke bijkomstigheid: als je een boodschappentas met oude kleding of schoenen inlevert, krijg je een kortingsvoucher van maar liefst 15% die je kunt besteden op het duurste artikel van je eerstvolgende aankoop bij C&A.

Stap 1. Verzamel thuis je ongebruikte kleding

Van miskoopjes tot kleding en schoenen die je niet meer draagt, of zelfs nooit hebt gedragen… Waarschijnlijk heeft iedereen een paar van deze exemplaren in de kast liggen. Verzamel er gerust op los!

Stap 2. Stop de kleding in een boodschappentas

Nadat je je kleding hebt verzameld en in een boodschappentas hebt gedaan, ga je naar één van de C&A-winkels. Om het je iets gemakkelijker te maken, kun je hier kijken voor de dichtstbijzijnde C&A bij jou in de buurt.

Stap 3. Laat een medewerker bij de kassa van een C&A-winkel de tas controleren

Ben je aangekomen bij C&A dan kun je je tas bij de kassa inleveren. Het vriendelijke winkelpersoneel, is vast ontzettend blij met je komst!

Stap 4. Ontvang een kortingsvoucher van maar liefst 15%

Als dank voor je bijdrage, ontvang je een kortingsvoucher van 15% die je kunt besteden aan het duurste artikel van je volgende aankoop. Dat is niet verkeerd, dus waar wacht je nog op? Begin met verzamelen en scoor je favoriete C&A-item! Maximaal 2 vouchers per persoon per dag.

Stap 5. Doe je volle boodschappentas in de ‘We take it back’- verzamelbox

Zo belandt jouw ongebruikte kleding niet in de prullenbak. Elke bijdrage die je levert, is een stem die je uitbrengt voor een duurzame én circulaire toekomst.

Tip:voordat je je kleding gaat verzamelen, kun je op de website van C&A kijken wat ze graag terugnemen, en wat niet.

#WEARTHECHALLENGE

Iedereen doet dagelijks zijn best om er goed uit te zien, zodat we ons op ons best voelen. C&A wil dat kleding geproduceerd wordt zonder dat het schadelijk is voor ons als mens en het milieu. Ze streven er al jaren naar om al hun kleding duurzaam en sociaal verantwoord te produceren. Meer dan de helft van de verkochte kleding is al duurzamer geproduceerd. Het is het doel van C&A om tegen het jaar 2020 100% meer duurzaam katoen te gebruiken.

In de winkel en online herken je de duurzamere producten van C&A aan het #WearTheChange-hanglabel.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF