fbpx

Investeer je geld niet langer in vastgoed, investeer het in Chanel!

Onze lieve collega’s van MonStyle weten alles over mode. Zij kunnen jou precies vertellen hoe je op hakken loopt zonder pijn en welke outfit iedereen goed staat (ook jou). Maar ze helpen je ook bij het vinden van je eigen stijl. De komende weken delen zij hun ALLERBESTE tips op onze website.

Dat wordt rennen naar de winkel!

Aan het twijfelen over de aanschaf van een Chanel tas? Dan zorgen wij er wel voor dat je vanaf nu niet meer twijfelt. Volgens een onderzoek is er namelijk een reden om de tas juist wél te kopen. Here’s why: Een onderzoek wijst uit dat sinds de geboorte van de Chanel flap bag in 1955 de waarde van de tas alleen maar is gestegen. In de jaren 50 kon je al voor €195 euro een Chanel tas kopen, in de jaren negentig was dit al €1025 euro en als je nu een Chanel tas koopt ben je al gauw €4350 euro lichter.

Dit betekent dus dat de Chanel tas steeds meer in waarde stijgt. Nog een opmerkelijk feitje: tussen 2010 en 2015 steeg de verkoopwaarde van Chanel acht keer zo snel dan normaal. En de prijstoename blijft oplopen. De experts voorspellen dat de prijzen dit jaar opnieuw zullen groeien. Wow!

Een Chanel-tas is als een auto voor een man. Maar zodra hij wegrijdt in die droomauto van hem, daalt deze direct zo’n 15.000 euro in waarde. Maar met een Chanel heb je daar dus geen last van. Deze wordt alleen maar MEER waard. Niet langer twijfelen; kopen die tas!

 

ChanelWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF