fbpx

Interieuradvies van Demi Bo: ‘Welkom in Villa Kakelbont!’

Sommige van jullie kennen mij misschien al van de ontzettend leuke winactie in het tijdschrift. Maar voor wie mij nog niet kent: ik ben Demi Bo Wilkes. Ik ben eigenaresse van Bo Studio; een styling bureau voor events, woningen en ander interieuradvies. Wat ben ik blij dat WENDY Wonen er nu is! Allereerst omdat ik een nieuwe plek heb om geïnspireerd te raken over interieur maar stiekem het meest omdat ik vanaf nu mijn gedachtes met jullie kan delen!

Inspiratie

Voor inspiratie wandel ik het liefst door New York, Parijs of Marrakech en alles wat op mijn pad komt verzamel ik voor mijn website. Ik zal jullie proberen mee te nemen naar mijn grootste inspiraties, leukste woonwinkels en verschillende projecten. Ook zal ik hier mijn interior hacks verklappen. Voor mijn allereerste blog wil ik jullie graag uitnodigen bij mij thuis. Waar word ik het meest blij van? Wat is mijn stijl en hoe integreer ik wooninspiratie zelf?

smeer, blauw, waterkoker, kleurijk

Foto: Manon Klaver

Een huis dat leeft

Welkom in Villa Kakelbont. In dit huis in De Pijp in Amsterdam is alles mogelijk! Een oranje muurtje is zo geschilderd en als ik de volgende ochtend wakker word en het toch niet geweldig vind, is hij ook zo weer wit. Dit is ondertussen al een aantal keren gebeurd in mijn kamer van vier bij drie. Ook vind ik het fijn dat dit huis leeft. Je mag hier op tafel dansen (niet op de witte bank hehe) en morsen op de grond is ook geen probleem. De vibe is heel relaxed en knus.

De meeste tijd spendeer ik in de badkamer en keuken. Ik kan zo een uur in de douche staan en mijn huisgenootje Sara en ik zitten vaak aan tafel met onze laptops om te werken en te kletsen.

https://www.instagram.com/p/BnS5mTEH9AM/?utm_source=ig_web_copy_link

badkamer, donker, interieur, kamer, stylist

Foto: Manon Klaver

Tweedehands geluk

Bijna elk object in huis heeft een speciaal of persoonlijk verhaal. Zo heb ik oude Dior en Hermes sjaaltjes van mijn oma ingelijst en aan de muur gehangen. De tafel heb ik gevonden op Marktplaats en in mijn nieuwe lievelingskleur lila geschilderd. Het kastje in de gang heb ik op straat gevonden en ook een nieuwe kleur gegeven.

Waar ik het meest blij van word is mijn bed. Ik vind het belangrijk dat een bed er als een wolkje uitziet. Je moet erin willen springen. Ik heb ontelbaar veel kussens op bed en alle kussens overal vandaan verzameld. Het lippenkussen heb ik bijvoorbeeld gekregen van mijn moeder toen we samen in een dorpje in Spanje waren net nadat ze ziek werd. Het roze kussen heb ik laten maken van het tafelkleed van een diner dat ik organiseerde voor mijn beste vriendinnen. Nog vrolijker word ik van mijn hond Yuki die vaak stiekem op bed klimt.

bed, hond, kleur, interieur, wonen

Foto: Manon Klaver

Ik heb nooit een groot budget gehad voor mijn interieur maar heb van mijn oma geleerd dat als je creatief bent alles mogelijk is. In de volgende blog zal ik jullie meenemen naar de leukste hacks voor een interieur dat van jou is.

Tot snel!

Liefs,
Bo 

https://www.instagram.com/p/BjpOYqWnhgl/?utm_source=ig_web_copy_link

*Fotografie door Manon KlaverWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF