fbpx

Inspiratie voor een eetkamer die bij jouw interieur past + win een wooncheque t.w.v. €250,-

De eetkamer is er eentje die gezelligheid uit moet stralen, maar hoe zorg je ervoor dat het één gezellig geheel wordt en past bij de rest van je interieur? Met wat voor accessoires kleed je het aan? Wij geven jou een aantal handige tips voordat je op pad gaat om nieuwe eetmeubels en accessoires voor de eettafel te kopen! Bovendien kun je een wooncheque ter waarde van €250,- winnen namens Woonmall Alexandrium

Stel jezelf een aantal vragen

Voordat jij nieuwe meubels gaat scoren voor de eetkamer, kun je beginnen met het beantwoorden van deze vragen:

  • Wat voor een soort ruimte heb ik? Is het een eetkamer of een eetgedeelte in een kamer?

Een kleine tafel in een grote ruimte kan wat kil overkomen en een grote tafel in een kleine ruimte juist weer iets te vol. Meet dus altijd even je kamer op voordat je meubels gaat kopen. Als je veel ruimte hebt, kun je de eetkamer bijvoorbeeld opvullen door een mooi dressoir waarin je jouw servies in kwijt kan.

shutterstock 1025913832 Inspiratie voor een eetkamer die bij jouw interieur past + win een wooncheque t.w.v. €250,-

  • Hoe gebruik je de eetkamer?

Is dit echt alleen om te eten of werk je bijvoorbeeld ook wel eens aan de eettafel? Als je veel gebruik maakt van de meubels, is het misschien handig om erop te letten dat je meubilair uitzoekt dat makkelijk schoon te houden is. Ook is het fijn om comfortabele stoelen uit te zoeken als je hier veel zit.

comfy

  • Welke interieur stijl past bij mij en mijn huis?

Het is natuurlijk het mooiste als jouw eetkamer past bij de rest van jouw interieur. Je kunt het passend maken door dezelfde kleurtinten naar voren te laten komen of bepaalde accessoires in dezelfde stijl te gebruiken.

shutterstock 782650540 Inspiratie voor een eetkamer die bij jouw interieur past + win een wooncheque t.w.v. €250,-

Wonen à la carte

In Woonmall Alexandrium vind je de laatste trends op het gebied van wooninterieur. Inspiratie voor een gezellige eetkamer kun je opdoen tijdens Wonen à la carte. Er zijn 55 interieur- en keukenspecialisten die hun nieuwste collecties laten zien. Laat je trakteren op heerlijke hapjes en drankjes en verrassen met diverse leuke acties. Het is een Woonmall van 60.000 m² in totaal, vol meubelwinkels waar iedereen vindt wat hij nodig heeft. Ben je op zoek naar een mooie eettafel, gezellige eetkamerstoelen of leuke accessoires? Dan zal je bij Woonmall Alexandrium ongetwijfeld slagen!

wooncheque

Win!

Wil jij kans maken op wooncheque van €250,- die je bij Woonmall Alexandrium kunt besteden? Stuur ons een mail naar winactie@wendymultimedia.nl met je naam, leeftijd en contactgegevens. Vertel ons waaraan jij deze cheque graag zou willen besteden. Like ook even de Facebookpagina van Woonmall Alexandrium en schrijf je in op hun nieuwsbrief om extra kans te maken op deze mooie prijs. Je kunt tot dinsdag 6 november meedoen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF