fbpx

Huur de mooiste villa’s in Toscane via Plinius Homes

Er zijn oneindig veel huizen te huur, maar hoe weet je of een huis echt mooi is? Plinius Homes is een nieuwe start-up die de mooiste huizen in Toscane en uiteindelijk in heel Italië op de kaart wil zetten. Het idee voor Plinius.homes  komt voort uit het enthousiasme van een groep vrienden over Italië. Vaak deelden zij hun geheime tips van de mooiste huizen en plekjes in Toscane met vrienden, maar al hun tips verzamelen zij nu ook op hun nieuwe site Plinius Homes.

 

 

Je vindt hier een selectie van prachtige villa’s in Toscane om te huren. Villa’s die allemaal persoonlijk door het team zijn bezocht en geselecteerd, op de prachtigste plekken en allemaal op een stijlvolle manier ingericht en gedecoreerd. Ook vind je er leuke tips over Toscane, straks vind je op de site bij elk huis ook meteen to do tips in de omgeving en bijvoorbeeld leuke restauranttips. Zodat je via Plinius eigenlijk je hele vakantie kunt samenstellen. Voor deze zomer zijn er nog een aantal plekken te huur, neem een kijkje op de site. Plinius is een brand new start up en de collectie huizen wordt de komende maanden verder uitgebreid, houdt de site in de gaten! Ook mensen die hun huis willen verhuren via Plinius kunnen zich melden!

Podere Invida

Op deze plek werd in 1410 de heilige Sint-Beate Pietro geboren. In de regio leeft zijn naam voort. Elk jaar wordt hij geëerd in een lokale ceremonie en ook een wijnlandgoed draagt ​​zijn naam. Na een halve eeuw onbewoond gebleven, ontdekten de eigenaren de met bomen begroeide boerderij. Ze waren er van overtuigd dat de ruïne op deze prachtige plek een nieuw leven verdiende. Het kostte 7 jaar van renovatie, hard werken en vastberadenheid om een ​​moderne, ‘heilige’ sfeer te creëren die de stedelijke ziel terug naar de natuur brengt. Bij Invidia gaat het om ‘slow living’. De boerderij biedt alle ruimte, met onder meer zes slaapkamers in de voormalige stallen. Heel bijzonder is het uitzicht rondom, en vanuit het grote overloopzwembad kijk je uit over de glooiende heuvels van Toscane.

huizen in toscane

Hier vind je meer mooie villa’s

Nieuwsgierig naar de andere villa’s die Plinius Homes aanbiedt? Neem vooral een kijkje op hun site.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF