fbpx

Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Hoe lekker is het om er even een weekendje tussenuit te gaan? Weg uit de werkdrukte en even tijd voor jezelf! Wij mochten een nachtje blijven slapen in blooming hotel , gelegen in het prachtige dorpje Bergen. Niet alleen deze fijne omgeving geeft je een ontspannen gevoel, ook het hotel met wellness zorgt ervoor dat jij helemaal kunt bijkomen van alle drukte. 

29d461a6753b4a743ad796db85dc1577 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Kies je kamer

Blooming is omgeven door de natuur. Met een lange oprijlaan kom je uit op de parkeerplaats. Er is duidelijk genoeg plek voor veel gasten. Achter de parkeerplaats ligt het hotel, dat groter is dan wij van tevoren dachten. Blooming heeft 128 kamers, uiteraard allemaal met gratis wifi. Naast de reguliere kamers, zijn er ook luxere kamers te boeken. Je kunt bijvoorbeeld ook een kamer kiezen met een balkon of privé spa. Daarnaast zijn er ook familiekamers met een bedstee of een stapelbed. Voor ieder wat wils!

blooming4 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Ultiem relaxen doe je zo

De kamer met een privé spa is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar geen zorgen! Iedereen die in het hotel verblijft, krijgt ook toegang tot het zwembad met daarbij een heerlijke sauna. Zo kan ook jij optimaal ontspannen.

blooming Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Mocht je iets extra willen, dan kun je altijd nog een massage boeken. Je kunt kiezen uit de thema’s: stress away, energy boost, deep relief & breathe again. Het is maar net wat jij nodig hebt. Er wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën in combinatie met een rugpakking van 25 minuten. Een pakking is een soort masker, waarin de oliën verwerkt zijn, die met folie wordt afgedekt. Door het afdekken ontstaat warmteontwikkeling waardoor stoffen vanuit de pakking beter door het lichaam opgenomen kunnen worden. Zo kom jij helemaal ontspannen de dag door.

Dineren bij Het Hof

hethof Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Het Hof, een prachtig landgoed dichtbij het hotel, hoort ook bij blooming. Het is geen restaurant waar iedereen zomaar terecht kan voor een hapje, helaas. Toch kun je er wel terecht voor speciale privé  gelegenheden. Je kunt hier bijvoorbeeld je bruiloft of verjaardag vieren. Er is een privé-keuken waar chef-kok Jeroen de meest kunstzinnige gerechten maakt.

hethof2 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Wij mochten onszelf gelukkig prijzen, want wij kregen hier een 4-gangen diner. Alle groenten die in de gerechten worden verwerkt, komen uit de moestuin die naast dit landgoed te vinden is. Zeker leuk om even een kijkje te nemen in deze moestuin!

hethof3 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Drankje in de bar

Eenmaal terug in het hotel konden wij het niet laten om nog een drankje te doen in de bar. Wij waren overigens niet de enigen die dat dachten. De bar was goed gevuld met mensen. Met een muziekje op de achtergrond, de lampen wat gedimd en kaarsjes op de tafels straalde de bar een en al gezelligheid uit. Blooming heeft dit jaar zijn eigen blond bier gebrouwen: Bergensche Blos. Als je hier een drankje doet, is het zeker de moeite waard om je te wagen aan hun eigen biertje!

blooming6 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Slaap lekker!

Tijd om naar bed te gaan! De kamer waar wij logeerden, had een ruime badkamer met een douche én een bad. Het bed, gemaakt van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras, lag heerlijk. Onze kamer keek uit op de groene natuur van Bergen. Alleen al van het uitzicht word je hier heerlijk ontspannen wakker de volgende dag…

blooming3 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Een goed begin van de dag

Voor velen is het vast een momentje van geluk: uitslapen en vervolgens uitgebreid ontbijten. Het ontbijtbuffet bij blooming is niet de minste. Op de gang komt een geur van vers gebakken wafels ons al tegemoet. Brood in alle soorten en maten, eitjes op allerlei manieren klaargemaakt, melk en karnemelk van de boer uit Schoorl… Dé perfecte bodem voor een wandel- of fietstocht door Bergen.

blooming5 Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen

Tip: blooming verzorgt ook yogaweekenden. Een heerlijk ontspannen weekend met volop gelegenheid om lichaam en geest met elkaar te verenigen maar ook om te genieten van lekker, gezond eten en de wellness faciliteiten die blooming te bieden heeft. Onder begeleiding van een deskundige yoga docente kan iedereen genieten van deze yoga weekenden. 

Blooming, Duinweg 5, BergenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF