fbpx

Hoe je de beste vakantiebestemming kunt kiezen voor je volgende reis

Het voorjaar moet nog beginnen, maar op de meeste kantoren vliegen de (zomer)vakantieplanningen je alweer om de oren. Eigenlijk is er ook niets mis mee om lekker op tijd te beginnen met het uitkijken naar je volgende vakantie. Behalve de langere periode van verheugen, is het natuurlijk ook voor de portemonnee niet onverstandig om er op tijd bij te zijn. Ook voor de minder vroege vogels onder ons die er in het voorjaar last-minute tussenuit willen is dit hét moment om die vakantie te boeken. Kun je gelijk je koffers gaan pakken! In dit artikel geven we je een aantal tips voor het uitkiezen van je volgende vakantiebestemming. Heb je dus nog geen concrete plannen? Lees dan snel verder!

All-inclusive?

De één is groot fan van een all-inclusive vakantie, je hoeft ten slotte helemaal nergens aan te denken: dát is echt vakantie. De ander heeft toch liever de touwtjes wat meer zelf in handen en kiest voor alleen logies of halfpension. Waar jouw voorkeur ook ligt, gelukkig is er tegenwoordig genoeg keus. Zo veel zelfs, dat dat het soms juist ook weer extra moeilijk maakt. We zijn allemaal op zoek naar de beste deal. Onze tip? Trek er echt even een middag of avond voor uit en ga er eens goed voor zitten. Kijk, vergelijk, lees reviews en verzegel het geheel met een druk op de knop: boeken maar!

Lekker vertoeven onder de zon

Zonliefhebber? Dan kan de winter voor jou niet snel genoeg voorbij zijn. Alleen al het feit dat de dagen langer worden, zorgt ervoor dat de lentekriebels bij jou in rap tempo toenemen. Je kruipt onder je dekentje vandaan als een beer die uit zijn winterslaap komt, en droomt van een dutje op het strand onder de zon, in plaats van op de bank bij de kachel. Wellicht is alvast een vakantie boeken geen verkeerd idee! Dan kan de voorpret namelijk nu al beginnen. Wat dacht je van een reis naar het prachtige Curaçao, Mexico, de Malediven, Egypte, Zanzibar of Kaapverdië? Liever iets dichter bij huis een kleurtje opdoen? Dan word jij vast en zeker heel blij van Griekenland, Spanje, of de Canarische Eilanden.

Of juist nog even de sneeuw opzoeken?

De Nederlandse winter van 2022-2023 is niet al te streng geweest. Wel erg jammer voor de sneeuwliefhebbers onder ons! Gelukkig is het voorjaar een prima periode om nog op wintersport te gaan. Zo verleng je de winter nog even, voor het kwik weer begint te stijgen. Helemaal klaar voor jouw last minute vakantie? Let’s go!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF