fbpx

Hip eiland: Ilha de Santa Catarina in Brazilië

We houden nog steeds van Ibiza, maar vlak deze nieuwkomer niet uit! Op dit Braziliaanse Island vind je ook die speciale Ibiza-vibe en kun je net zo goed danses, shoppen, zonnen of in hogere sferen komen. Party destination of the year!

Surf- en supermodellen

De mooiste stranden van het continent, caipirinha’s in overvloed en billen in stringbikini’s. Groen, bergen, meren en meer dan veertig witte zandstranden met verborgen baaien. Hier wordt in kleine strandtentjes livemuziek gespeeld en verse vis op de barbecue gegrild. Het is ook de plek waar surfers de beste brakes pakken. En waarheen Sāo Paulo’ers koers zetten om de stad te ontvluchten. Aangezien Sāo Paulo de nieuwe hoofdstad is van Electronic Dance Music – met festivals als Tomorrowland, Sonar en Lollapalooza – nemen ze daar een vleugje van mee naar het eiland. Mede daardoor is het een visspot voor prinsen (Pierre Casiraghi van Monaco), rijke erfgenamen (Stavros Niarchos) en langbenige supermodellen (Alessandra Ambrosio). Niet voor niets werd Ilha de Santa Catarina door The New York Times Magazine uitgeroepen tot party destination of the year.

Waar gaan we heen?

P12, een Nikki Beach-achtige club waar je de hele dag bij een van de zwembaden lounget met champagne en aan het eind van de dag blijft hangen voor een concert van Jason Mraz of dj-set van David Guetta. Milk is een strak ontworpen nachtclub met viptafels. Het wemelt er van de Gucci-tassen, sportauto’s en knappe vrouwen. Tuurlijk wip je even langs bij de fameuze Pacha. In het midden van het eiland ga je naar Lagoa de Conceicāo. Een bocht-chic dorp voor kunstenaars, artiesten en mediatypes.

Wil jij nog meer inspiratie voor nieuwe eilanden met die speciale Ibiza-vibe? Misschien is het très chique eiland St. Barths in de Caraïbische Zee wel iets voor jou! Kom erachter waar de mooiste brandstores te vinden zijn en op welke echte feestjes je je haren los kunt gooien. Oftewel, Party met de locals!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF