fbpx

Het hele weekend wijnen bij het Bacchus wijnfestival!

Wijnliefhebbers kunnen dit én volgend weekend hun hart ophalen bij een heus wijnfestival. Het Bacchus wijnfestival keert voor de vijfde keer terug in Amsterdam en dat gaan ze maar liefst met 2 weekenden vieren met ja, heel veel wijn;) 

Wijn en nog meer wijn

Het festival is dus verveeld over 2 weekenden. Op 8,9 en 10 juni en op 15 en 16 juni ben je van harte welkom in het Amsterdamse Bos om te genieten van verschillende wijnen. Bij binnenkomst krijg je als bezoeker direct een wijnglas en kun je je de hele dag vergrijpen aan fantastische wijnen, fijne muziek en overheerlijke hapjes.Voor het Bacchus wijnfestival wordt samengewerkt met een groot aantal Amsterdamse wijnwinkels en zij presenteren tijdens het festival hun mooiste en meest opvallende wijnen, per glas of per fles. Geen wijnkennis? Het Bacchus Wijnfestival is de plek om laagdrempelig veel te leren over wijnen. Proef verschillende wijnen bij de speciale proeftafels en laat je je verrassen. Al vanaf €3 kun je de lekkerste wijnen proeven. Ben je een gevorderde wijnliefhebber? Geen zorgen: ook aan jou is gedacht! 

Lekker hapje

Een heerlijke wijn zonder hapje kan natuurlijk niet. Tijdens deze 2 weekenden vind je vele kleurrijke mobiele keukens die de perfecte wijn-spijs combinaties serveren. Zo brengt MUNCHIES, een culinair gekkenhuis, Japans en Chinees wordt gecombineerd met wijn. Dit jaar koken Restaurant Entrepot, Kaagman & Kortekaas, Gebr. Hartering, Taka, Bar Alt en Arles onder de vlag MUNCHIES op Bacchus Wijnfestival de sterren van de hemel. Wil je ‘gewoon’ een frietje, oesters of een borrelplankje? Geen probleem! Die zijn letterlijk slechts enkele stappen verwijderd van de sterrenchefs.

Lekkere deuntjes

Muziek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een festival. Je kunt house, hip-hop tot aan hits verwachten. De line-up bestaat Mr Wix, Vic Crezée, Rob Black, Sunny Jansen, Willy Party, Alamaison, Sunny en Dick On Jazz. Samen met veel gezellige dj’s maken zij van Bacchus Wijnfestival een feest, terwijl hosts Horace Cohen en Pim Veth traditiegetrouw door alles en iedereen heen kletsen. 

 

Kaarten à €15,- zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar. Ook zijn er diverse arrangementen verkrijgbaar. Een ‘Dik Voor Mekaar’ kaart geeft voor €50,- één dag entree, bij binnenkomst een glas gevuld met Crémant de Limoux en 10 munten voor eten en drinken. ‘Vier Dikke Vrienden’-kaarten geven voor €200,- vier personen entree, 40 munten en een fles Domaine Paul Pas Crémant de Limoux. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

https://www.instagram.com/p/BgiXg0FD_id/

https://www.instagram.com/p/BVecK_Bl4r_/WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF