fbpx

Held in eigen verhaal met Iris Enthoven: Istahil werd als jong meisje besneden

Voor haar podcastserie Held In Eigen Verhaal interviewt Iris Enthoven, sidekick bij Radio 538, mensen die iets heftigs meemaakten en dit wisten om te zetten in iets positiefs. In deze podcast gaat ze in gesprek met Istahil, zij moest als jong meisje een besnijdenis meemaken. 

Iris: ‘Vandaag te gast in de podcast Istahil, geboren in Somalië. In dat land werd het normaal gevonden om als jong meisje besneden te worden. De vreselijke herinnering aan het ritueel dat zij op 6 jarige leeftijd onvrijwillig onderging, heeft zij nog helder voor ogen. Nu wil ze het taboe doorbreken en meiden en jonge vrouwen inspireren om samen een vuist te maken tegen meisjesbesnijdenis.’

Iris Enthoven (8 maart 1994) is presentatrice en side-kick bij Radio 538, bekend van verschillende programma’s, haar podcast en haar eigen sociale mediakanalen. Daarnaast presenteert zij verschillende evenementen voor Red Bull. Sinds 2020 is Iris ook werkzaam bij radiozender 538 als vaste side-kick en presenteert ze diverse online formats voor 538 waaronder ‘De Laatste’ en ‘Platenbazen’. Naast alle presentatie klussen startte Iris de podcast ‘Held in Eigen Verhaal’. Al snel was dit #4 grootste podcast in Nederland.

Over Iris

Iris EnthovenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF