fbpx

Heb jij al eens gehoord van menstruatie ondergoed?

Voel je goed in je eigen lijf, ongeacht welke situatie. Dat vinden wij heel belangrijk! Toch breekt  altijd die tijd van de maand weer aan en kan je je soms wat ongemakkelijk voelen. Snuggs heeft daar iets op bedacht, namelijk menstruatie ondergoed. Het alternatief voor maandverband en tampons, voor een comfortabele en natuurlijke menstruatie.

Menstruatie ondergoed

Het menstruatie ondergoed van Snuggs bevat de meest geavanceerde technologie op de markt en is ontwikkeld samen met textielingenieurs en gynaecologen. De producten, gemaakt van biologisch katoen, tencel lyocell en nylon, zijn verkrijgbaar in basis modellen en bieden de vrouw comfort en bewegingsvrijheid. Snuggs brengt hiermee fysieke en mentale gezondheid samen met technische- en modetrends.

Het ondergoed is wasbaar en herbruikbaar. En kan op zichzelf worden dragen, of als veiligheidsbarrière voor een tampon of menstruatiecup. Ook kan er worden gekozen voor de gewenste absorptie.

Hoe werkt het?

1. Sneldrogende absorberende laag

Het ondergoed heeft een speciaal ontwikkelde technologie die snel vocht opneemt en een antibacteriële laag bevat die 99% van de bacteriën vernietigt.

2. Sterk absorberende laag

Dankzij het materiaal dat effectief vocht opneemt, is de middelste laag dun en voelt het niet volumineus aan. Er zijn daardoor absorptiemogelijkheden van lichte tot extra zware menstruatie.

3. Ondoordringbare laag

De hygiënische laag absorbeert geurtjes. Met een capaciteit van maximaal drie reguliere maandverbanden is deze geschikt voor sterke en zwakke menstruatiedagen.

Snuggs

Snuggs is een Europees merk met een lage milieu-impact. Om deze impact op het milieu zoveel mogelijk te verminderen, bestudeert het merk elke stap. Zo zijn ze er achter gekomen dat wanneer je alle tampons en maandverband een jaar lang vervangt door Snuggs ondergoed, het de planeet 1 kg afval, 2.366 liter water en 3,7 kg CO2-uitstoot bespaart. Super goed dus!

Wil jij Snuggs uitproberen? Met de code WENDY krijg je 15% korting op je bestelling. Neem een kijkje in de shop!

*Deze code is geldig tot en met 21 februari 2022.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snuggs (@snuggs)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF