fbpx

Giovanni heeft een niet-aangeboren licht verstandelijke beperking en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Ik heb geleerd dat ik altijd mezelf moet blijven’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Giovanni, hij heeft een niet-aangeboren licht verstandelijke beperking. 

Waarom doe je mee?

‘Ik heb ooit een eerste liefde gehad en dat ging eigenlijk heel goed. Helaas woonde zij te ver weg en werd het heen en weer reizen te ingewikkeld. Hierdoor strandde de relatie. Daarom dat ik nu mee wilde doe aan dit programma. Mijn familie en vrienden waren verbaasd dat ik mee ging doen, maar wel heel blij.’

Hoe is het gegaan?

‘Het daten ging erg goed. We gingen iets lekkers maken en dat was heel leuk. Het klikte best wel tussen mij en mijn date. Ik vond het gaaf om gefilmd te worden en het was leuke, nieuwe beleving.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘De date vond ik dus erg leuk. En ik heb geleerd dat ik altijd mezelf moet blijven. Doe wat je prettig vindt en je moet eerlijk tegenover elkaar zijn of je wel of geen relatie wil.’

Cupido Ofzo is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF