fbpx

Gezocht: lovebirds uit de zorg die samen willen trouwen

Weekenddienstfestival is een uniek concept speciaal voor alle zorgmedewerkers in Nederland. Tijdens dit festival kun je twee dagen onbezorgd genieten, jezelf even volledig opladen om daarna weer geïnspireerd terug te komen op de werkvloer. Dit jaar heeft het festival een wel heel bijzondere gebeurtenis gepland staan: organisator Cognitum biedt een compleet verzorgd huwelijk aan voor een koppel werkzaam in de zorg!

Ja, ik wil!

Ja, je leest het goed. Weekenddienstfestival is op zoek naar een koppel dat beide werkzaam is in de zorg, en graag samen het huwelijksbootje in willen stappen. Wat vooral uniek zal zijn is de locatie, want de bruiloft zal plaatsvinden tijdens het Weekenddienstfestival op 29 en 30 juni in 2019. Dus nog genoeg tijd om aan dit geweldige idee te wennen! Want hoe geweldig is het om te trouwen op een evenement special voor mensen zoals jij, en toegejuicht worden door je collega’s uit de zorg?

Wat moet je doen voor dit droomhuwelijk?

De voorwaarden om me te mogen doen zijn als volgt: Je werkt allebei in de zorg en bent bereid het huwelijksbootje in te stappen. Natuurlijk zal de ceremonie wel in overleg met jullie gaan, het is overigens jullie speciale dag. Wat ook leuk is om te weten is dat Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport jullie huwelijk zal voltrekken als trouwambtenaar!

Aanmelden

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel gaaf. Ben jij of ken jij iemand die al een tijd wilt trouwen, maar steeds maar niet de perfecte plek of timing kan vinden? Dan is dit misschien wel het moment! Om je aan te melden of iemand voor te dragen voor deze unieke bruiloft kan je terecht op de festivalwebsite of kun je een mailtje sturen naar charlotte@cognicum.nl. Aanmelden kan tot 15 oktober 2018!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF