fbpx

Gezellige eetmomenten: eetkamerbank die iedere maaltijd speciaal maken

Voor veel huishoudens is het eetmoment veel meer dan alleen eten. Het is misschien wel het belangrijkste moment van de dag; lekker met zijn allen bijkletsen aan de eettafel. Je hebt echt even alle tijd om samen met je gezinsleden de dag door te nemen. Het is dus niet gek dat we zoveel waarde hechten aan een gezellige eetkamer! Wil jij de eetruimte graag nóg sfeervoller maken? Dan kun je ervoor kiezen om de stoelen te vervangen met een eettafelbank.

Waarom een eettafelbank?

Een eettafelbank heeft verschillende voordelen. Om te beginnen neemt de bank vaak minder ruimte in dan losse stoelen. De eetkamer krijgt bovendien een meer open en ruimtelijke uitstraling. Tegelijkertijd hebben de banken ook iets gezelligs; ze zorgen voor een meer informele sfeer aan tafel. Daardoor nodigen ze ook uit om echt lekker bij te kletsen. En dit geldt niet alleen voor je gezinsleden, maar ook voor eventuele gasten. Als je lekker op de bank zit, voel je je toch wat sneller op je gemak!

Stijlvol en comfortabel

Maar de banken ogen niet alleen gezellig. Een goede eetkamerbank zit ook erg comfortabel en heeft een stijlvolle uitstraling. Welke uitstraling de bank precies moet hebben, bepaal je overigens helemaal zelf. Je hebt namelijk ontzettend veel keuze. Ga je voor een bank met een warme kleur, zoals groen of cognac? Of kies je voor een moderne bank in het wit of zwart? Ook wat materiaalkeuze betreft, zijn er veel opties. Je kunt voor een stoffen eettafelbank kiezen, maar je hebt ze ook van leer. Wil je een eetkamerbank, dan is er altijd wel eentje te vinden die perfect op jouw wensen aansluit, ongeacht jouw interieurstijl.

Kies voor een bijpassende eettafel

Ben je van plan om de hele eetruimte opnieuw in te richten? Zorg er dan voor dat jouw eettafel en eetkamerbank goed bij elkaar passen. Zo zorg je dat het interieur een mooi geheel blijft. Vind je het lastig om te bepalen welke tafels en banken goed bij elkaar passen? Dan is het verstandig om een specifiek kleurenpalet aan te houden of om ervoor te zorgen dat de materialen overeenkomen. Je kunt er ook voor kiezen om de showroom van een woonwinkel te bezoeken. Hier kun je inspiratie opdoen, maar ook om advies vragen.

Je kunt de eetkamertafel en -bank overigens ook gewoon online bestellen. Veel webshops hebben namelijk uitgebreide filteropties, waardoor je eenvoudig de perfecte meubelstukken kunt vinden.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF