fbpx

Geen idee wat je dit keer weer moet geven? Wij geven je de tips voor Moederdag

Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent dat het verstandig is om alvast te gaan kijken wat je je moeder zou willen geven. Wil je haar echt een keer in het zonnetje zetten? Neem dan een kijkje bij een van onze tips!

Spa-behandeling in eigen huis

Voor iedere moeder die een spa-behandeling in eigen huis verdient. Creëer dagelijks een moment van ontspanning door deze heerlijk warm aanvoelende skincare tool met massagestand. Zeg daarnaast vaarwel tegen rimpels, onzuiverheden en donkere kringen. De rood- & blauw lichttherapie zorgt samen met de EMS microstroom namelijk voor een waanzinnige verbetering in huidkwaliteit.

Benieuwd naar meer? Ontdek alle voordelen op gleame.nl. Met code MAMA20 krijg je nu 20% korting op het hele assortiment. Wees er snel bij!

1 1 Geen idee wat je dit keer weer moet geven? Wij geven je de tips voor Moederdag

Shoppen met tot wel 70% korting

De mooiste Moederdag cadeaus vind je in Designer Outlet Roermond, slechts 45 minuten rijden van Eindhoven. Hier shop je altijd met tot wel 70% korting bij meer dan 200 designer merken zoals Polo Ralph Lauren, Swarovski, L’Oréal en meer. Of trakteer haar op een gezellig dagje uit en relax tijdens het shoppen bij een van de 25 restaurants.

kimroufs Outletroermond FINALS HIGHRES 60 Geen idee wat je dit keer weer moet geven? Wij geven je de tips voor Moederdag

De gemakkelijkste manicure ter wereld

De innovatieve UV Gel Strips van Maniko zijn een ware gamechanger voor je nagels en niet voor niets het populairste beautymerk van Duitsland op dit gebied. Plak de strips eenvoudig op de nagel, vijl de nagels in de gewenste vorm en hardt deze uit. Creëer thuis een manicure me-time-momentje en geniet tot wel 3 weken van de perfecte lentelook op je nagels. Gun jezelf of een ander de luxe van verzorgde nagels en laat je verrassen door de variatie aan kleuren. Gebruik de code WENDY20 voor 20% korting!

Unknown 1 Geen idee wat je dit keer weer moet geven? Wij geven je de tips voor Moederdag

De jongen, de mol, de vos en het paard

De jongen, de mol, de vos en het paard‘, vertaald door Arthur Japin, is een prachtig verhaal van Charlie Mackesy over vriendschap, liefde en jezelf zijn.

‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van ‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’ is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.

De jongen de mol de vos en het paard 3d.978902662384433 Geen idee wat je dit keer weer moet geven? Wij geven je de tips voor MoederdagWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF