fbpx

Geef je bloemen maximale liefde met Bloomon

De zomer staat voor de deur en daar hoort een zomerse bloemencollectie bij namelijk, de nieuwe collectie RESORT van Bloomon. Tropische kleuren en frisse pasteltinten: bloomon presenteert haar nieuwe zomercollectie RESORT. Verwacht een zomer vol zwierige delphiniums, vurige heliconia’s, paradijselijke palmen en een speciaal voor bloomon gekweekte witte zonnebloem.

De zomercollectie is geïnspireerd op het ultieme vakantiegevoel waar comfort en relaxen voorop staan. Denk aan een luxe zonvakantie: van een boutique hotel in Italië, naar een spa resort op Santorini en een strandhuis in Zuid-Frankrijk. In de hoofdrol: exotische bloemen in warme tinten met een pastelkleurige touch. Vurige kniphofia’s, zonnige leucospermums en pastelkleurige alliums zorgen voor zwoele zomeravonden in elke ruimte. De RESORT collectie verrast je deze zomer met 14 verschillende designs en is vanaf 14 juni beschikbaar. 

Om extra te genieten van je kleurige zomerbos check jij ook deze tips:

ZORG VOOR EEN SCHONE VAAS

Nodig: afwasmiddel, bleekmiddel, een spons en handschoenen

Je bloemen worden super happy van een schone vaas. Door het warme weer groeien bacteriën extra snel en is het belangrijk dat je ze geen kans geeft. Maak je vaas daarom goed schoon voordat je aan de slag gaat met je kersverse bos. Eerst met wat afwasmiddel en daarna met een beetje bleek in een laagje water. De bleek doodt bacteriën, waardoor je bos optimaal kan groeien en bloeien

SNIJD DE STEEL AF

Nodig: bloomon Style Set, een keukenschaar of een scherp mesje

Niet hakken, niet trekken, niet draaien, maar knippen of snijden. 1 centimeter is meer dan genoeg. Dit klusje wordt het meest onderschat, maar je bloemen zullen je dankbaar zijn als je ‘m niet overslaat. Vers afgeknipte stelen kunnen makkelijker drinken, waardoor je bloemen langer bloeien. Jij blij, zij blij! Herhaal dit klusje om de drie dagen om je bos zo lang mogelijk bij je te houden.

BLIJVEN DRINKEN (HELEMAAL MET WARM WEER)

Nodig: een laagje water (30 cm)

Klinkt als een inkoppertje, maar het water van je bloemen wordt vaak sneller vies dan je denkt. Om te voorkomen dat het gaat stinken en je bloemen moeilijker kunnen drinken, is het belangrijk dat je het water om de dag ververst. Vooral als de zomer je huiskamer heeft bereikt, is het goed om te checken of je bos nog wel voldoende water heeft.

4. EEN KRACHTIGE START

Nodig: zakje bloemenvoeding

De dag begin je het liefste met een stevig ontbijt, toch? Je bos ook. In de verpakking vind je een blauw zakje vol lekkers voor je bloemen. De vloeistof bestaat uit een nauwkeurig samengestelde combi van glucose en bleek, waarmee je ze een energieke start geeft. Wedden dat je bos extra lang zal blijven stralen?

EEN FIJNE STEK

Nodig: een koele plek zonder tocht en fruit

Als jij de zomer in je bol hebt, schreeuwen je bloemen om aandacht. Ze zijn nogal kieskeurig als het op temperaturen en weersomstandigheden aankomt. Zet je ze in de directe zon, in de buurt van een verwarming óf een schaal fruit, dan zullen je bloemen eerder vergaan dan wanneer je je bos op een ‘neutrale’ plek neerzet. Een tochtige omgeving vinden ze trouwens ook niet fijn. #ProTip: zet je bloemen ‘s nachts op een koele plaats om ze extra lang bij je te houden.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF