fbpx

Geef alles wat je wil een betonlook met de DIY van Jinske Verpalen

Jinske Verpalen, dé Do It Yourself vrouw en eigenaresse van ‘IMAKIN’, maakt creatieve DIY-pakketten waarin alle materialen en stap-voor-stap instructies zitten om je eigen woon- en modeaccesoires te maken. Vorige week heeft Jinske ons geholpen met het maken van luxe handlettering met transferfolie. Deze week helpt Jinske je bij het creëren van woonaccessoires met een hippe betonlook!

betonpasta-aanbrengen

Betonnen woonaccessoires zijn al een tijdje niet meer weg te denken in het interieur. In deze blog laat ik je zien hoe je met betonpasta alles wat je wil een betonlook kan geven. De betonpasta kun je op bijna iedere ondergrond aanbrengen. Het is o.a. geschikt voor op hout, glas, metaal, keramiek en karton. Het is ook nog eens weersbestendig, dus ook geschikt voor projecten in de tuin.

betonlook sfeer beton-hangplank-sfeer

Benodigdheden

betonpasta

shop hier de betonpasta!

Stap-voor-stap video

In de video gaf ik een glazen lantaarn een betonnen onderkant en voor mijn boek gebruikte ik de betonpasta om er een betonnen hangplank mee te maken.

Wat zou jij een betonlook willen geven? Laat het weten in de reacties. En heb je iets versierd met betonpasta?Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

 

Graag alle DIY van Jinske terugkijken? Klik dan hier.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF