fbpx

Gea heeft een licht verstandelijke beperking en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Wendy en Leonie hebben ons heel goed begeleid’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Gea, zij heeft een licht verstandelijke beperking. 

Waarom doe je mee? 

‘Ik was in de coronatijd best wel eenzaam en ik wilde via dit programma iemand vinden die bij mij past. Ik heb wel eerder relaties gehad maar niet echt lange en ik wil juist een vaste relatie. Mijn familie en vrienden vinden het heel leuk dat ik mee ging doen, maar niet iedereen wil op tv en dat begrijp ik.’

Hoe is het gegaan?

‘Het was fantastisch om mee te doen en ik zou zo weer mee doen. Wendy en Leonie waren erg lief. De mensen die mee hielpen waren tof en Wendy en Leonie hebben ons heel goed begeleid en alles was goed geregeld. Voor mijn werk ben ik ook bezig met camera’s dus ik vond het niet eng om voor de camera’s te staan.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘Ik was jarig tijdens de opnames. Hoe we het hebben gevierd mag ik niet zeggen, maar dat zie je vast terug in de aflevering. Sommige opnames waren spannender dan andere, maar het was wel altijd leuk.’

Cupido Ofzo is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF